HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
zozi56:
Új szavazás a témában, adjátok le voksaitokat. :)
Micho:
--- Idézetet írta: kit - 2010. Szeptember 01., 16:35:42 ---Ő egyébként még valakinek nagy kedvence, aki nagyon hallgat! :hehe:
--- Idézet vége ---
én volnék :D örömmel üdvözlöm a Leppänen fanokat, meg a többi régi és új fórumozót... rég jártam erre.
jó látni, hogy egyre többen írtok ide... Kit megérdemli a biztatást, mint első és egyetlen jelenlegi krónikása itthon a Fantomnak :pogo:
reméljük, még jó sokáig kitart... mert tudom, hogy nem kevés minőségi sztorit nézett ki nekünk, amit majd olvashatunk a HZs-n ;)
a Kísértetrom Leppänen mellett azért is tetszett még nekem, mert közös kalandban szerepelt apa és fiú, ez mindig érdekes tud lenni.
kit:
Köszönjük! :worship: Örülök, ha tetszett az aktuális és az előző képregény is! Mint már korábban mondtam, az év hátralévő részében lesz még pár krónikás sztori. :cool:
--- Idézet ---Azért nem lehetett egyszerű csak így a pasas szemébe mondani,hogy az ősapja ellopta a sírról a maszkot.
--- Idézet vége ---
Hát ja, bár azért mégsem azt kellett megmondania, hogy az apja a tolvaj!
--- Idézet ---Persze Diana menekülésének folytatását továbbra is várom!!!
--- Idézet vége ---
Már nem kell sokat várni rá! :D
--- Idézet ---Jaja, Kari Leppanen nálam is nagy kedvenc.
--- Idézet vége ---
Most néztem meg, hogy idén Leppänen még nem "tette tiszteletét" nálunk, úgyhogy itt volt az ideje! Ő egyébként még valakinek nagy kedvence, aki nagyon hallgat! :hehe:
SithLord:
Üdv! Köszi a Fantom: Takal maszkja című történetet,kit,Galen,Micho! :worship:
Ismét egy remek történet volt.Azért nem lehetett egyszerű csak így a pasas szemébe mondani,hogy az ősapja ellopta a sírról a maszkot.Bár ez a tény.És majd mindenki elnyerte a "bűntetését".
Spuri:
Végre sikerült bepótolnom hónapok Fantom elmaradásaimat!
Nagyon szépen köszönöm srácok így utólag is, hogy ennyit fáradoztok, hogy ez a példátlan sorozat fennmaradjon magyarul is! :worship:
Persze Diana menekülésének folytatását továbbra is várom!!! :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése