HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (424/568) > >>

Micho:

--- Idézetet írta: Zerit - 2010. Szeptember 07., 20:21:06 --- Fantom miután meggyőződik róla, hogy mi a helyzet, távozik, nem hajlandó résztvenni egy "proli" comicsban.
--- Idézet vége ---

hát ez a rész hatalmas! kár, hogy sírva röhögős szmájli nincs, én ettől kifeküdtem  :lol:
de mivel sörözésből jöttem, egy sörrel azért megkínállak  :drink:

Zerit:
Egy másik Fantom vendégszereplés Thomas Ott svájci képregényalkotó Phantom, der Superheld című képregénycsíkjaiban. Ott Phantomja egy hétköznapi ember, aki azzal, hogy szuperhősjelmezbe búj, jelentősebbnek érzi életét. Egy szuperhősös találkozón fut össze Falk Fantomjával Barbarella (reménytelenül szerelmes bele) helyett. Fantom szerint nem fér meg két dudás egy csárdában. Phantom menteni próbálja a helyzetet azzal, hogy ez csak egy képregénycsík. Fantom miután meggyőződik róla, hogy mi a helyzet, távozik, nem hajlandó résztvenni egy "proli" comicsban.

Érdemes belekukkantani Ott nagyobb munkáiba is. Érdekes technikával készülnek a cuccai, un. scrachboard avagy borzolásos technikával "rajzolja" a műveit. A nyelvtudás avagy -tudatlanság nem akadály, hiszen egytől-egyik szövegnélküliek.
http://www.artthrob.co.za/02nov/images/ott01a.jpg

Micho:

--- Idézetet írta: kit - 2010. Szeptember 07., 14:06:54 ---Na erre a borítóra ráállítottam I-t, de egyelőre semmi.
--- Idézet vége ---

még befuthat vele lovon  ;D
--- Idézetet írta: kit - 2010. Szeptember 07., 14:06:54 ---

Meg jó helyen dumálunk róla! :lol:

--- Idézet vége ---

reklám! ;)

--- Idézetet írta: Galen - 2010. Szeptember 07., 14:18:23 ---Naja így kicsibe én is megleltem.
--- Idézet vége ---

ja... amúgy nem tudom, hogy ha már vki beszkennelte, letört volna a keze, ha nagy méretben is meghagyja... csinálva egy borigalit neki mondjuk?  :-\
Freweknek bezzeg láttam már tűrhető méretű galériát

--- Idézetet írta: Galen - 2010. Szeptember 07., 14:18:23 --- Csak míg én megpróbáltam körülírni te benyomtad
--- Idézet vége ---

jó, egyáltalán minek hoztad fel? most mindenki megtudja, hogy várható a sztori a HZs-n :P

--- Idézetet írta: Galen - 2010. Szeptember 07., 14:18:23 --- Bár lehet más nem is olvassa ezt a topicot.  :badteeth:

--- Idézet vége ---

de igen, mert akkor nem kéne spoilerben beszélni!  :ninja:

Galen:
Naja így kicsibe én is megleltem. Csak míg én megpróbáltam körülírni te benyomtad :D Bár lehet más nem is olvassa ezt a topicot.  :badteeth:

kit:
Na erre a borítóra ráállítottam I-t, de egyelőre semmi. Amúgy nem is krónikás a sztori! Meg jó helyen dumálunk róla! :lol:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése