HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (420/568) > >>

Ben Reilly:
Nagyon szépen köszönöm a Fantom - Az utolsó sógun  című történet pazar honosítását. Szeretem a keleties jellegű történeteket, Fantom-szan eme kalandja pedig különösen jó lett.  :worship: Bár a nincs zászló de lészen döghalál vala nekem kicsit mulatságos. Még egyszer köszönöm a honosítást kit-szan, Zerit-szan, Micho-szan, Galen-szan.

Egyúttal köszi a Fantom képsorokért is.  :worship:

keildavid:
Egyetértek rico74-gyel. Szerintem is jó ötlet, hogy lesz ilyen napi Fantom képregény. Elolvastam ezt az egy oldalas Fantom képregényt. Hát tényleg régen volt. És emlékszem, hogy van pár napi Fantom képregény gyűjtemény, ami a letöltőgalériába megvan.

Farek:
Rex King... anyám, gyanítom, hogy a beceneve pedig Kaiser...  :lol:

Micho:

--- Idézetet írta: rico74 - 2010. Szeptember 14., 07:38:15 ---Ez nagyon nagy ötlet. Feltámasztani a napi képregényeket. :worship:
--- Idézet vége ---

köszönjük szépen... nem titkolt szándékunk egy kis Fantom baráti kört alakítani ki itt a fórumon, akikkel a témában rendszeresen elbeszélgethetünk ;)

--- Idézet ---Remélhető, hogy te Micho, feltöltődve ismét aktívabban részt veszel a Fantom képregények publikálásában?

--- Idézet vége ---

az sem titok, hogy pár hónapja Kitnek segítek ebben-abban a háttérből, de az oroszlánrészt azért ő csinálja, ezen nem szeretnék változtatni  :cool: a napi Fantomot tényleg azért vállaltam el (amellett, hogy ezzel az ötlettel már nem akartam szegényt tovább terhelni :D ), hogy felmérjük, van-e rá igény, és milyen élet alakul ki itt esetleg ennek kapcsán.

rico74:
Ez nagyon nagy ötlet. Feltámasztani a napi képregényeket. :worship:
Remélhető, hogy te Micho, feltöltődve ismét aktívabban részt veszel a Fantom képregények publikálásában?
Többször is említettem már, de én kedvelem ezeket a kevésbé elrugaszkodott, -vagy nevezzük inkább földhözragadtabbnak- hősöket ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése