HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (419/568) > >>

Micho:
2/26

Zerit:
fekete-fehér
---
annyit még hozzátennék, hogy a mai honosítás nem jött volna létre delboj-szan nélkül, illetve ha nincs az Ibrahimović-effektus  ;)

Micho:

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2010. Szeptember 14., 14:23:17 ---
--- Idézet vége ---

--- Idézet ---Egyúttal köszi a Fantom képsorokért is.  :worship:
--- Idézet vége ---

örülök, ha tetszik majd... a sztoriból még sokat nem lehetett ugyan leszűrni, de a képek magukért beszélnek, Paul Ryan érti a dolgát. szép, letisztult formái vannak, és a figurák beállításai, mozgásai és rendben vannak... a háttereket sem nagyolja el szerintem, egyszóval érdemes minden kockán elidőzni picit, ha már ilyen tempóban fog kikerülni a sztori ;)

--- Idézetet írta: keildavid - 2010. Szeptember 14., 15:41:17 --- Mert láttam, hogy amik vannak az 2005-ben lettek honosítva.
--- Idézet vége ---

bizony, és emlékeim szerint az akkori olvasók (van itt közülük bárki?) tényleg csak vasárnaponta kaptak az ehhez hasonló vasárnapi képsorokból egy-egy oldalt... fél év volt, míg lefutott a sztori... most egy szűk hónap lesz csupán ;)

--- Idézetet írta: Galen - 2010. Szeptember 14., 21:57:21 --- a szines vagy a fekete-feher a jobb valtozat Fantombol?
--- Idézet vége ---

jó kérdés, ez akár egy későbbi szavazás témája is lehetne ;)
mivel sokat számít, ki-hogyan ismerkedik meg vele, így felteszem, hogy itt fekete-fehéren látják a legtöbben szívesen a Fantomot... legalábbis náhány, magyar kiadású történetet el nem tudnék képzelni a hangulata miatt színesben. ellenben ha szemem elé kerülnek az eredeti svédek, amik csak néhány évtizede színesek (régebben ott is csak f/f volt, ha jól tudom), azok közül is el tudok jó párat fogadni, ami meg színesben tetszik... pl. a magyar kiadásra visszatérve jó ötlet volt, hogy a Fantom-album színesben jött ki, mint amolyan különszám, annak jól állt valahogy. a most futó Szerelmi háromszög színei is kiemelik a részleteket, mivel valóban nincs túl sok árnyékolás, ami azt elnyomná... így egészen jó. de egy szó mint száz, ha választani kell, akkor én a fekete-fehérre nyomnék  :nezze:

Galen:
Ahogy latom nincs nagy forgalom itt, de felteszem a kerdest: a szines vagy a fekete-feher a jobb valtozat Fantombol? Kinek mi a velemenye a napi Fantom szineirol?

keildavid:
Ezer köszönet a Fantom - Az utolsó sógun honosításért! :worship: :worship:
Hát ez egy szokatlan történet, mert Japánba volt a Vándorló Szellem. Ami tényleg nem mindennaposak a Fantom-sztorit illetően.
Bár azért mégis tetszett a történet. Mert ebbe olyan kihívások voltak, amiben Fantom szerencsére tudta, hogyan kellett azt a kihívást végrehajtani.
Az utolsó oldalon levő borítógaléria pedig tetszik. Látszik, hogy más-más országba milyen formájú borítóban jelent meg. És látom, hogy négyféle országnak az eredeti borítója(Svédország, Norvégia, Dánia és Norvégia.)

A napi Fantom képregénynek én is örülök, hogy az is folytatódik. Mert láttam, hogy amik vannak az 2005-ben lettek honosítva. És mostantól kezdve egy új napi Vándorló Szellem lesz minden napra egy-egy képsor.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése