HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (410/568) > >>

Micho:

--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Szeptember 20., 16:10:09 ---Kopogtatni lehet, de legfeljebb csak fordításért, és jövőre.

--- Idézet vége ---

szerintem megegyeztünk  :lol:

talgaby:
Kopogtatni lehet, de legfeljebb csak fordításért, és jövőre.

Micho:

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2010. Szeptember 20., 14:46:25 ---Ez nagyon jó, köszi.  :worship: Mandrake miatt szerintem érdemes lenne, mert ő a kevés igazán jól eltalált mágikus karakter egyike, mint amilyen Strange is volt régen.

--- Idézet vége ---

na igen, és idehaza egyáltalán nem ismerjük a karaktert... hmm, most jut eszembe, hogy talgabynál is érdemes kopogtatni a Defendersszel, mert ugyebár a csapat tagja Flash Gordon is, akit pedig tg pátyolgat mostanság ;)

más:
ki bukkant fel a brazil Playboyban(!) is?  ;D

szerintem nem fake... ott ugyanis piros az egyenruhája.

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: Micho - 2010. Szeptember 19., 20:37:20 ---viszont, Ben, mutatok neked valamit:
a rendes napi Fantom sorozatban is felbukkantak ám  a "Föld védelmezői"  :nezze:
http://img180.imageshack.us/img180/2572/phantoms12704.jpg

--- Idézet vége ---

Ez nagyon jó, köszi.  :worship: Mandrake miatt szerintem érdemes lenne, mert ő a kevés igazán jól eltalált mágikus karakter egyike, mint amilyen Strange is volt régen.

Micho:

--- Idézetet írta: Farek - 2010. Szeptember 20., 00:47:35 --- És mennyire bejött, hogy R.K. a testőrcsajra bukik! :)

--- Idézet vége ---

be!  ;D
alapból én a szőke csajszira szavaznék, de szerintem Lara századossal jobban járna első köben Rex...
majd ha tapasztalatot szerzett nála, mehet Aliciához  :hehe:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése