HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Dala:
Micho: Köszönöm a részletes választ. Azért kicsit sajnálom, hogy nem olvashatjuk Fantom és az utolsó kuruc kalandját, vagy mondjuk a Fantom Rózsa Sándor lovát ugratja című epizódot.
Farek:
Jól alakul :)
Micho:
8/26
gyülekeznek a viharfelhők...
Micho:
--- Idézetet írta: Dala - 2010. Szeptember 20., 22:32:33 ---Egyébként lehet, hogy valaki már kérdezte, de azért megkockáztatom: Fantom járt Magyarországon?
--- Idézet vége ---
ez egy jó kérdés, régen engem is nagyon sokat foglalkoztatott :D
sajna nincs jó hírem, mert Fantomnak ugyebár van egy kelet-európai kastélya, de az egy kitalált országban, "Carpatia"-ban van... :rolleyes: eddig nem találkoztam MO-gal, hogy konkrétan megemlítették volna. viszont Carpatiában nagyon sok történet játszódik, számos Fantom megfordult itt. jórészt horror töltetű sztorikról van szó, mivel ez a Carpatia szerintem Erdélynek felel meg igazából.
itt van két kép:
az elsőt valós események ihlették, ugyanis az Osztrák-Magyar Monarchia 1908-ban bekebelezte Bosznia-Hercegovinát, (az "annexió") és most azt látjuk, hogy a katonák kivonulnak Carpatiából, mert máshova kellett a haderő. itt esetleg lehettek magyar katonák ;)
a történet szerint ekkor Carpatia vérszemet kapott, és kikiáltották a függetlenségüket... tehát Carpatiának az Osztrák-Magyar Monarchia részeként mégiscsak köze volt MO-hoz. ha így vesszük, akkor Fantom járt nálunk ;)
a második képen a Carpatiak "népviseletét" láthatjátok, ugye nekünk itt keleten ismerősek ezek a ruhadarabok... (táncoló pár)
a képek a "The Secret of the Vacul Castle" c. sztoriból származnak, és azért színesek, mert az indiai verzióból vettem ki.
Dala:
Jó volt a sógunos rész, bár a végén a gyáros fogadalma elég mesébe illő. :badteeth:
Egyébként lehet, hogy valaki már kérdezte, de azért megkockáztatom: Fantom járt Magyarországon?
A kérdés komoly, a politikai vicceket tessék mellőzni. :headscratch:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése