HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
dragstar77:
Köszi korai napi Fantomot! :)
Üdv!
Micho:
10/26
Micho:
:lol:
de van rá válaszom:
(télleg, Ben, Fantomnak nem csinálsz képgalériát?)
Ben Reilly:
Ööö...
The Ghost who hops?
Micho:
--- Idézetet írta: Spuri - 2010. Szeptember 22., 09:12:32 ---Nem tudom elégszer megköszönni, hogy nap mint nap van Fantom!
--- Idézet vége ---
felébreszti a gyűjtőszenvedélyt ;) illetve tényleg érdekes lehet naponta benézni, és követni az eseményeket. bár biztos vagyok benne, hogy vannak olyanok, akik kivárják a végét, és egyben olvassák el majd... de akkor elvész a varázsa, mert ezt a formátumot direkt (vasár)napi olvasásra találták ki :nezze:
--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Szeptember 22., 09:51:50 ---Nekem meg van egy sanda gyanúm, hogy az öreg nem így fogja folytatni:
"Felség, maga egy marha. A történelem összes királya anélkül megoldotta ezt, hogy összetrombitálta volna az összes tanácsadóját
--- Idézet vége ---
:lol:
jó, de Rex még "kezdő herceg" és nem hiszem, hogy Fantom is ilyet tanácsolt volna neki :hehe:
pedig fog tanácsot adni ő is ;)
--- Idézetet írta: SithLord - 2010. Szeptember 22., 10:12:26 ---Ez nem kicsit volt fura...egy sziget,ahol még az ősi shogunátus szerint éltek...
--- Idézet vége ---
érzésem szerint lehetett volna két részes a sztori, és akkor jobban kibontakozhatott volna pl. a 17. Fantom kalandja is... a vége valóban szirupos egy kicsit... de hát Fantom rendet tett, ezt ki kellett hangsúlyozni ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése