HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (403/568) > >>

Galen:

--- Idézetet írta: Micho - 2010. Szeptember 24., 13:05:00 ---mi ezt is láthatjuk, ettől érdekes az egész... az ilyen "limonádé" sztoriknak is megvan a maguk bája szerintem ;)
--- Idézet vége ---
Ja azért mondom hogy szeretem nézni. De azért látszik, hogy az író és a rajzoló szerették volna kihozni a legtöbb fizetést ebből a sztoriból.  ;D

--- Idézetet írta: Micho - 2010. Szeptember 24., 13:05:00 ---ja, az uccsó panel neke nagyon tetszik, ahogy ráteszi a kezét Rexre... igazi "atyai jóság" sugárzik belőle  :cool:

--- Idézet vége ---
Ja Rexről meg az sugárzik hogy: "Bakker vedd le a kezed mert olyan nehéz hogy besz*rok"

Micho:

--- Idézetet írta: Galen - 2010. Szeptember 24., 13:00:09 --- meg ahogy Walker bácsi sétál ide-(y)oda.)
--- Idézet vége ---

most mé'... nem mindig püfölheti a Singh kalózokat  ;D
igenis, Walker bá' is megérdemel néha egy-egy ilyen epizódot az életében, amikor nem kell leütnie senkit (na jó, le fog), és többet időzhet a családja körében. és mi ezt is láthatjuk, ettől érdekes az egész... az ilyen "limonádé" sztoriknak is megvan a maguk bája szerintem ;)

ja, az uccsó panel nekem nagyon tetszik, ahogy ráteszi a kezét Rexre... igazi "atyai jóság" sugárzik belőle  :cool:

Galen:
azért nem jó a napi képregény, mert így több időm jut arra hogy rájöjjek: az első felében nem történik semmi. (Mindamellett, hogy szeretem nézni Dianát ahogy nem mond semmit, meg ahogy Walker bácsi sétál ide-(y)oda.)

Micho:

--- Idézetet írta: Zaj - 2010. Szeptember 23., 20:47:57 ---Hmm, lehet, hogy figyelmetlen vagyok, de ez a két csaj volt már egy kockában, vagy...

--- Idézet vége ---

Alicia & Lara?  :nemtudom:
de nyugi, biztos vagyok benne, hogy nem vagy figyelmetlen, mert ezerszer megrághattad, míg végül beírtad  :cool:
(aminek különben örülök)

és akkor jöjjön a folytatás:

11/26

Zaj:
Hmm, lehet, hogy figyelmetlen vagyok, de ez a két csaj volt már egy kockában, vagy...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése