HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (400/568) > >>

Micho:

13/26

--- Idézetet írta: Dala - 2010. Szeptember 26., 00:30:07 ---Csak ráhibáztam, hogy a magyar betyárok pöpecül illeszkednének a Fantom kalandok sorába.:nezze:
--- Idézet vége ---

valóban érdekes lenne, ahogy egy óvatlan pillanatban Rózsa Sándor elköti Herót, amiből a Rózsa Sándor a lovát ugratja népkültemény születik később  ;D

--- Idézet ---Julie Walker a csúcsos pólójában meg bejövős
--- Idézet vége ---

jah... velem kb. akármit csinálhatna eme képek alapján  :sweetheart:

Dala:
Micho: Köszönöm a magyar kapcsolat utáni nyomozást. Csak ráhibáztam, hogy a magyar betyárok pöpecül illeszkednének a Fantom kalandok sorába.:nezze:
Julie Walker a csúcsos pólójában meg bejövős. Így is változatosak a Fantom történetek, de egy kis emanpi... emancipáció ráfért a sorozatra.

kit:

--- Idézet ---le merem fogadni, hogy a HZs-n már nincs messze az egyik honosítása... ugye, kit?
--- Idézet vége ---
Nagy tétet lehet rá nyomni! :cool: Amúgy ez a Moonstone nagyon állat szerintem!

Micho:

--- Idézetet írta: dragstar77 - 2010. Szeptember 25., 11:25:48 ---Nem tudom, jól emlékszem, hogy volt egy női fantom is a 21 között?
--- Idézet vége ---

jól,  egyszer Diana nézelődött a vitrinekben kiállított, elmúlt korok Fantomjainak jelmezei között, ahol is felfedezett egy női jelmezt is. Egyből tudnia akarta, hogy ki viselte ezt. kiderült, hogy a 17. Fantom ikertestvére lány volt, bizonyos Julie, aki roppant rátermett volt, és egy ideig, mivel testvére súlyos sérüléseket szenvedett, át kellett vennie tőle a Fantom szerepet. ez Lee Falk klasszikus sztori, de a skandináv írók természetesen többször elővették ezt az izgalmas témát, és így Julie-val több történetet is meséltek azóta. le merem fogadni, hogy a HZs-n már nincs messze az egyik honosítása... ugye, kit? ;)

gyorsan két jó kép, a Moonstone féle kiadásból, mert hogy ők is meglovagolták a témát ;)

dragstar77:

Így van!
Én is így gondolom!  ;)
Egyetértek veled mindenben!

Nem tudom, jól emlékszem, hogy volt egy női fantom is a 21 között?
Mintha valamelyik részben utaltak volna ilyesmire is...  Csak érdekességképpen kérdem...

További szép napot

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése