HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (391/568) > >>

Micho:
na mi az, mindenki visszatartja a lélegzetét?  :lol:
Lara ilyen közelről nem hibázhat  :cool:

Micho:
19/26

az utolsó két panel miatt jó ez a napi dolog, mert lehet rajta kicsit filózni...  :cool:

Micho:

--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Október 01., 11:27:13 ---Amúgy csak én érzem úgy, hogy pöttyet lassú a sztori?

--- Idézet vége ---

pöttyet, de a napi Fantomot inkább csak olyan kiegészítőnek szántuk, hogy két  "nagy" történet között is legyen valami ;)
végül is bevált, mert pl. te is olvasod  :brow:

--- Idézetet írta: Galen - 2010. Október 01., 10:18:38 ---én meg kiváncsian várom hogy szombat és vasárnap véletlenül melyik másik topicba linkeli be a másnaposságtól a következő részeket. ;D
--- Idézet vége ---

remélem a fórumot legalább eltalálom!  ;D

--- Idézetet írta: A Hódító - 2010. Október 01., 12:46:01 ---Remélem egy másik krónikában ezt majd alá is támasztják.
--- Idézet vége ---

ja, reméljük nem tépte ki senki azt az oldalt  :cool:
különben a házalókat lerendezték, ezzel egy szál el is van intézve, ugyebár. persze mindenki kíváncsi, hogy bánik majd el a "Fantom team" a Fekete Napoleonnal. őszintén szólva, ha sose írja meg DePaul a folytatást, akkor sincs nagy gáz... mert ugye elbánik vele, ez be van ígérve, csupán a "hogy" az érdekes.

--- Idézetet írta: kit - 2010. Október 01., 18:03:49 ---Erről jut eszembe, íme a legújabb norvég szám borítója
--- Idézet vége ---

nem rossz, bár kicsit nekem "60-70-es évek" szaga van.  lehet a színezés hatása, nem tudom  :nemtudom:

viszont besz@rás:
a finn kiadás, a Mustanaamio az Egmont kiadó ottani leányvállalatának becsődölése mitt megszűnik!  :rolleyes:
azért durva, hogy nincs más megoldás, pedig 1966 óta megy, és éppcsak nem éri meg az 1000. számot, #996-nál lett elkaszálva...  :dry:

kit:

--- Idézet ---...habár kicsit befejezetlennek érzem.
--- Idézet vége ---
Vártam ezt a mondatot! :D Valóban befejezetlen, valószínűleg nem is akarták erre fektetni a hangsúlyt. Ami a folytatást illeti, tényleg nem tudok róla, hogy lenne, de ez nem jelenti azt, hogy a jövőben se lesz. Majd sasolom a friss sztorikat.

Erről jut eszembe, íme a legújabb norvég szám borítója, melynek Diana és az elnök a címe, és szeptember végén a Frew kiadó gondozásában is megjelent:

A Hódító:
Ave!

Elolvastam a "Házaló Halál" históriát! Nagyon jó volt, habár kicsit befejezetlennek érzem. A tizenhetedik Fantom persze hozta a formát, ami azt illeti. Mert lazán kibírta a tarkón vágást, s fel is bőszítette magát rendesen. "Ha Fantom haragszik, az oroszlán is reszket" - régi őserdei mondás. :) Aztán ott volt az egyik megjegyzése, amit ezentúl használni fogok - persze nem hasonló konfliktus esetén; bár ki tudja  :D , szóval: "Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak!". Így kell ezt csinálni. Azért arra kíváncsi lennék, vajon a Fekete Napóleon, az az ostoba naiv, hogyan is akarta elpusztítani a Fantomot. :) Hiszen mondja is a végén Fantom: "De Julie és Kit együttes erővel képes volt megállítani". De hogy? Ráadásul a felhergelt tömeg is a bosszúért kiáltott. Szóval ezért érzem befejezetlennek. Semmi kétségem afelől, hogy legyűrték a manust, s biztos vagyok abban is, hogy a tömeget is meggyőzték arról, hogy Toussaint egy csaló, s csak a hataloméhsége hajtotta a tömegek manipulálására, miszerint felszabadítóként tetszelgett előttük. Remélem egy másik krónikában ezt majd alá is támasztják. :) Egyébiránt kemény volt a csaj a Fantom jelmezben, elsőre olyan domina hatást keltett.  :D Csak viccelek. Üdítő színfolt ez, a Fantomok szigorú férfiakból álló dinasztiájában.

Mindent egybevéve, jó kis sztori volt ez. Köszönet érte a Mester uraknak!  ;) Szintén méltó helyet kap a gyűjteményben. :) S kíváncsian várom, mi lesz a következő történet.

Addig is üdv: Kang the Conqueror

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése