HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Jason Todd:
Nagyon szívesen! Örülök, hogy tetszettek!
--- Idézet ---Most így belegondolva hihetetlen, hogy már több, mint 170 Fantom történetet olvashattam általatok. Ez nem egy Bosszú Angyalai, Pókember, stb., más kategória. Kevésbé van a köztudatban.
--- Idézet vége ---
Pedig már 1600 felett jár a FREW kiadás. Sőt már majdnem elérte az 1700. füzetet.
Köszi szépen a biztató szavakat és hogy szántál időt a véleményezésre! :worship:
matrixhv:
Köszönöm a Tolvaj a fedélzetent. Tényleg olyan volt, mint egy krimi.
Köszönöm a Ku-Klux Klános sztorit is.
A történetek tetszettek, a rajzok is, és a Ti munkátok is a szokásos profi színvonal.
A képes megfejtésre nem jöttem volna rá... azt is csak most vettem észre, hogy (idéntől) számozzátok a Fantom borítóit. :)
176 szám, ez fantasztikus, köszönöm. :worship:
Most így belegondolva hihetetlen, hogy már több, mint 170 Fantom történetet olvashattam általatok. Ez nem egy Bosszú Angyalai, Pókember, stb., más kategória. Kevésbé van a köztudatban.
dragstar77:
--- Idézet ---az idei tervek között eredetileg a 21-es kalandjai kaptak fő prioritást, azon belül is a gonosz Lubanga-szál lezárása.
--- Idézet vége ---
Jól hangzik ez kéremszépen!!! :)
--- Idézet ---mert lesznek itt még olyan kalandok, hogy csak kapkodjátok a fejeteket. ;D
--- Idézet vége ---
Alig várom!!! :) Még egyszer köszönök nektek mindent!! :)
Micho:
--- Idézetet írta: Feast4 - 2014. Április 24., 23:33:29 ---Bár megmondom a krónikás történetek nekem még mindig jobban bejönnek.
--- Idézet vége ---
az idei tervek között eredetileg a 21-es kalandjai kaptak fő prioritást, azon belül is a gonosz Lubanga-szál lezárása. de a kérést nyugtáztuk, és mivel hozzám is közel állnak a krónikás sztorik, valamilyen formában pótoljuk a hiányt ;)
Jason Todd:
--- Idézetet írta: dragstar77 - 2014. Április 28., 00:36:27 ---Jason, nagyon köszi az új részt!!! :)
Nekem nagyon tetszett!!! Bevallom, én is imádom a krónikás részt, de mindig is vártam a "mi" Fantomunk kalandjait!!
Ő is méltó az elődeihez, és régen őt ismertem meg először a semices Fantomok révén.
Ebben a részben volt minden és kőkeményen lecsapott a klán tagokra!!
:) Super volt így tovább!! :)) Köszönöm!!
--- Idézet vége ---
Köszönöm a hozzászólást :worship: , és örülök, hogy tetszett. Nekem is tetszett a történet, ezért is szerettem volna megcsinálni pluszban.
A 21. Fantom nekem is kedvenc, és Dianát :brow: ;D is nagyon szeretem. Bár a régebbi történetek nekem is a szívemhez nőttek, különösen a varázslós, dzsungeles kalandok, valahogy a "mi" Fantomunk az igazi Fantom nekem. Persze lesznek majd még krónikás kalandok is ( ha nem is a közeljövőben ), de azt hiszem nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom egy régi ( ha nem is kedves ) ismerős is visszatér közénk.
Érdemes lesz figyelni a Fantom honosításokat, mert lesznek itt még olyan kalandok, hogy csak kapkodjátok a fejeteket. ;D
--- Idézetet írta: SithLord - 2014. Április 28., 08:49:26 ---Üdv! Köszi a Fantom: Ku-Klux klán című részt,Micho,Jason Todd,kit! :worship: :worship: :worship:
--- Idézet vége ---
Köszi szépen neked is! :worship: Jó látni, hogy kitartó Phanjaink társasága kezd életet lehelni kis fórumunkba. :)
--- Idézetet írta: SithLord - 2014. Április 28., 08:49:26 ---Főhősünk rendesen rendet vágott a klántagok között.Ami rendjén is van,de hogy egymaga intézzen el egy ilyen bagázst azért egy picit túlzás. :hehe:
--- Idézet vége ---
Miéééért????? :hehe:
Az egyik Fantom Thor kalapácsával kiütött egy dínót, mint Conan a tevét! :badteeth:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése