HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
dragstar77:
--- Idézet ---ennyi információból akár napra pontosan kiderítheti az, aki már kiismeri magát a frissítési rendszerünkben
--- Idézet vége ---
Így már jó, tudom mire számítsak! :)
Köszönöm!
Micho:
--- Idézetet írta: dragstar77 - 2014. Május 16., 00:39:24 ---Véletlenül se vegyétek tolakodásnak, de mikorra várható frissítés? :)
--- Idézet vége ---
oké. ebben a hónapban még lesz egy új Fantom honosítás, de nem jövő hét csütörtökön. ennyi információból akár napra pontosan kiderítheti az, aki már kiismeri magát a frissítési rendszerünkben ;)
dragstar77:
Sziasztok!
Véletlenül se vegyétek tolakodásnak, de mikorra várható frissítés? :)
Már nagyon várom! :)
Jason Todd:
Nagyon szívesen! Örülök, hogy tetszettek!
--- Idézet ---Most így belegondolva hihetetlen, hogy már több, mint 170 Fantom történetet olvashattam általatok. Ez nem egy Bosszú Angyalai, Pókember, stb., más kategória. Kevésbé van a köztudatban.
--- Idézet vége ---
Pedig már 1600 felett jár a FREW kiadás. Sőt már majdnem elérte az 1700. füzetet.
Köszi szépen a biztató szavakat és hogy szántál időt a véleményezésre! :worship:
matrixhv:
Köszönöm a Tolvaj a fedélzetent. Tényleg olyan volt, mint egy krimi.
Köszönöm a Ku-Klux Klános sztorit is.
A történetek tetszettek, a rajzok is, és a Ti munkátok is a szokásos profi színvonal.
A képes megfejtésre nem jöttem volna rá... azt is csak most vettem észre, hogy (idéntől) számozzátok a Fantom borítóit. :)
176 szám, ez fantasztikus, köszönöm. :worship:
Most így belegondolva hihetetlen, hogy már több, mint 170 Fantom történetet olvashattam általatok. Ez nem egy Bosszú Angyalai, Pókember, stb., más kategória. Kevésbé van a köztudatban.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése