HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
talgaby:
Na ja. Ezért kell nekem egy órát tökölni Ben adatlapjainak korrektúrájával. Kis t és kötőjel nélkül.
Micho:
--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2010. Október 02., 21:41:18 ---5. Talgaby-t
--- Idézet vége ---
néha nem árt elolvasni az idézeteket is, miket talál az ember :nezze: :lol:
keildavid: jó a levezetésed! ha nem én fordítom, és nem tudnám persze a folytatást, nekem sokat sejtető volna Lara gondolatai Aliciáról, amikor azt hányja a szemére, hogy nem is foglalkozott Rexszel évek óta... most meg csak úgy felbukkan, és elveszi tőle, és a szép életétől, amit kigondolt magának (és a szüleinek).
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: Micho - 2010. Október 02., 21:36:40 ---1. Rexet
2. Aliciát
3. Rexet és Aliciát
4. a merénylőket
5. Talgaby-t
--- Idézet vége ---
Hmm. A bőség zavara.
keildavid:
Először azt hittem, hogy Rexet lőtte le. De azt nem hinném, mert pár képsorral ezelőtt láthattuk, hogy Lara Százados szereti rex Kinget.
Alicia hercegnőt nem hinném. Mert ő egy fiatal lány, az már furcsa lenne, hogy ilyent tenne a százados.
Mindkettőt. Ennek nem lenne értelme.
A merénylőket lehet. Csak azok még nem tűntek fel.
Micho:
--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Október 02., 21:24:12 ---Esetleg a két merénylőre? Azért kezeljük már a helyén a fórumozók átlagéletkorát. :)
--- Idézet vége ---
legalább keildavid tippjét megvárhattad volna! :smileythefinger:
kicsit off:
volt az a műsor anno a tv1-en, amikor az egyik régi műsorvezető közönség előtt vetített le valami szappanopera-szerűséget, amit részteletekben néztek, és közben kommentálták. asszem telefonon is lehetett szavazni, és kétféle vége volt, amire több szavazat jött, azt vetítették le.
na ez úgy jön ide, hogy simán jó lenne szavazni, kit (nem te ;D ) lőjön le Lara:
1. Rexet
2. Aliciát
3. Rexet és Aliciát
4. a merénylőket
;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése