HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (385/568) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: Galen - 2010. Október 04., 11:08:52 ---
--- Idézetet írta: Farek - 2010. Október 04., 09:50:24 ---Rex pedig beköti Lara százados fejét.

--- Idézet vége ---
félreolvastam...aszittem betömi.

--- Idézet vége ---
Majd a nászéjszakán, a száján át...  :brow: :lol:

Galen:

--- Idézetet írta: Farek - 2010. Október 04., 09:50:24 ---Rex pedig beköti Lara százados fejét.

--- Idézet vége ---
félreolvastam...aszittem betömi.

Farek:
Hm, valószínűleg a hercegnő rájön, hogy országaik között nem lesz béke, ha létrejön a frigy, ezért egy búcsúszex után hazamegy, és keres magának valami fess gárdakapitányt, Rex pedig beköti Lara százados fejét.

SithLord:
Üdv! Köszi az új Fantomot ,kit,Galen! :worship: :worship:
Pont ez fogalmazódott meg bennem,ahogy olvastam ezt a történetet,hogy mi van akkor,ha leány gyermeke születik a Walker családnak?De,akkor meg is kaptam a választ ;) Az a rész érdekes volt mikor Qurán az mondja : -Az erő legyen veled.. :badteeth:  :cool: Szóval nagyon jó volt ez a történet.Simán lehetne folytatása,hogy miként győzték le a fekete Napóleont.

Galen:
"Adj neki apa!" ??? Már rég ott kellett volna négykézláb állnia a gaztevő mögött hogy apa ha üt ez jól elessen. Bár apa ütött és ez jól elesett anélkül is. El tudnám képzelni "A nincs kettő négy nélkül" mintájára ahogyan Fantom tanítja a fiát gazembert verni. Tudjátok amikor a film végéni a "vadóc" Bud Spencer megpróbálja megtanítani a langyi Bud Spencernek hogy üssön ki egy gazfickót.
Na mindenesetre remélem a kislány fantomosabban viselkedik és a kiszfiúcka balettozni akar majd. Így hátha nekünk lesz még egy női fantomunk. (Noha volt már rá példa a történelemben, hogy Fantom fia női parókában ugrált Shakespeare szinházában, de amikor apa meghalt ment Fantomoskodni. Mindegy én a kislány Fantomnak szúrkolok.)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése