HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (380/568) > >>

kit:

--- Idézet ---Az a rész érdekes volt mikor Qurán az mondja : -Az erő legyen veled..
--- Idézet vége ---
Csak észrevette valaki! :hzs-r2d2:

--- Idézet ---Ez a kiadvány tartalmazza a fenti sztori két részét, és még egy különálló történetet, ami nagyon de nagyon jó... és azt hiszem, először írjuk itt le: "The Prodigal Son". erről most többet nem is mondanék...
--- Idézet vége ---
Ne is!! :hehe: Esetleg annyit: JÖN!!!

Galen:

--- Idézetet írta: Micho - 2010. Október 06., 21:40:07 ---
--- Idézetet írta: Galen - 2010. Október 06., 12:53:43 ---Érdemes olyan rajzolóval készült munkáit megnézni aki tud is rajzolni.
--- Idézet vége ---
meg kell védenem Paul Ryant, nekem kifejezetten tetszik a munkája itt a vasárnapiban is... s

--- Idézet vége ---
Nem kell megvédened, mert nem őellene beszéltem. Ezek a rajzok (és a Fantomosai általában) szerintem is jók, természetesek, stb. Csupán tegnap amikor ráakadtam arra a linkre és elkezdtem mazsolázni, azért találtam egy két elba**ott rajzolói munkát (valószínű csak nekem nem tetszett) és ott nem igazán volt a szinező munkájával. És mivel nekem nem tetszett, a rajzra fogtam a diszharmóniát.

Te a napi meg: Ezeket tényleg képkockába fizetik. Nem történik semmi és még a végkifejletet is elhúzza. Mesteri.  :badteeth:

hát igen, Fantom is csak akasztott ember nem volt (bár ez is elhamarkodott kijelentés):
http://2.bp.blogspot.com/_UVtpCn9C6ag/TK0awwx04ZI/AAAAAAAADNM/FE3NqAu8Hb8/s1600/frew_1583.jpg

Micho:

24/26

talgaby:
Na végre. Potom három éve ígérgetik a folytatást. Kíváncsi vagyok, ezt be tudják-e majd fejezni egy éven belül, ez eddig még nem nagyon jött össze.

Micho:

--- Idézetet írta: Galen - 2010. Október 06., 12:53:43 ---Érdemes olyan rajzolóval készült munkáit megnézni aki tud is rajzolni.
--- Idézet vége ---

meg kell védenem Paul Ryant, nekem kifejezetten tetszik a munkája itt a vasárnapiban is... szépen rajzolja az emberi alakokat, a közelebbi arcokat (jó, a múltkor benézte hány cm Fantom...  :badteeth: ) és szerintem eltalálja a mozdulatokat, eléggé természetesnek hatnak... míg pl. Felmangnak nagy erőssége a pin-upok, borítók, meg egyéb beállítások megrajzolása, de meglátásom szerint egy "folyamatos mozdulatsorba" már beletörik néhol a bicskája. Ryan egyébként a Marvelnél az F4-ből lehet ismerős, és maga Stan Lee is annyira elismerte a munkáját, hogy pár évig rábízta a Pókember vasárnapi kockáinak rajzolását (mert hogy mint a Fantomnak, Pókembernek is van napi és vasárnapi sorozata a napilapokban, amit folyamatosan Stan Lee ír).

--- Idézetet írta: Galen - 2010. Október 06., 09:27:05 ---Esküszöm nem látom hol lőtték meg. A lábán? Nehogy azt írd hogy a Palotakertben.

--- Idézet vége ---

erről eszembe jut, hogy anno a Mortal Kombat konzol (Sega) változatánál nagyokat lestünk, hogy miért nincs vér, mert az arcade gépeken csak úgy tocsogtunk benne... majd jött valami nagy gamer és beütötte nekünk  a "véres kódot"   ;D

oké, asszem az MK-val már idecsábítottam talgabyt  :hehe: neki is mondanám, hogy a Moonstone Fantom munkáit befejező Mike Bullock visszatér az "Oroszlánok, Tigrisek és Medvék" sorozatához, kijött egy "teaser plakát" belőle... és valami készülő forgatókönyvről is suttognak  :nezze:

-----
aki nem tudja, mi ez:

http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=558&Itemid=2

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése