HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (376/568) > >>

dragstar77:
Jön bizony, és a változatosság kedvéért egy Tony De Paul  sztorival!
--- Idézet ---
--- Idézet vége ---

Várom! :)

Zerit:
nagy dolog:

es a Guran-lampa:

Farek:

--- Idézetet írta: Micho - 2010. Október 10., 09:06:13 ---nos, egy szerelmi háromszög általában így ér véget... egyik fél a háromból előbb-utóbb kiszáll  :cool:

--- Idézet vége ---
Jobb esetben pedig inkább beszáll... :P

kit:

--- Idézet ---Holnap már olvasnám is az első képsort, aztán remélhetőleg jön Kit az új frissítéssel!
--- Idézet vége ---
Jön bizony, és a változatosság kedvéért egy Tony De Paul sztorival!

Micho:

--- Idézetet írta: dragstar77 - 2010. Október 10., 01:13:08 ---Végigkövettem! Várom a folytatást! Ugye lesz?
--- Idézet vége ---

ha tetszett, és tényleg várós a dolog, akkor lesz. leszámítva a tagságot, a szavazás alapján legalább 10 ember követi rendszeresen... ráadásul, hogy így a fórumon "undergroundban" megy, ez nem is rossz  ;)

--- Idézetet írta: keildavid - 2010. Október 09., 20:32:41 ---Érdekes, hogy így ért véget a Szerelmi háromszög című történetnek. Mert bár Alicia hercegnő is szerepelt, de ő már lelépett.
--- Idézet vége ---

nos, egy szerelmi háromszög általában így ér véget... egyik fél a háromból előbb-utóbb kiszáll  :cool:

--- Idézetet írta: Zaj - 2010. Október 09., 14:06:05 ---Köszi! Én várom a következőt.

--- Idézet vége ---

köszi  :D

--- Idézetet írta: Farek - 2010. Október 09., 11:40:51 ---Ennyi??? Mamám...  :dry:
--- Idézet vége ---

a napi Fantom szappanopera jellegű, épp ezért elég nehéz kiemelni belőle részeket, mert nagyon egybefüggő, tele viszautalásokkal néha. azt is, hogy "vége", én írtam oda (a biztonság kedvéért, ha nem lenne itt folytatása  :brow: ) mert a soron következő kaland legeleje még ott tart, hogy a Walker család búcsúzik és épp indulni készülnek haza, amikor is...  :whistle:

más:
ha nem is napi Fantom, de azért jókat lehet a kis paródia paneleken is mosolyogni (legutóbb a repülőgépes volt)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése