HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (372/568) > >>

Micho:

--- Idézetet írta: dragstar77 - 2010. Október 13., 01:35:48 ---Így tovább!

--- Idézet vége ---

köszönjük, dragstar!  :D
mivel a tegnapi frissítés valóban este 8-ra tolódott ki, megpróbálom kompenzálni a mai napifanom korai frissítésével ;)

2/26

dragstar77:

Sziasztok!
Ez így a nap végére nagyon kellett!
Köszi mindenkinek az új részt akinek munkája volt benne! :)
Már nagyon vártam mikor fejeződik be! Végre!!! :D
Nem gondoltam, hogy a végén a gyerekek lesznek a főszereplők!
Érdekes volt, hogy lelépett Diana, mikor mindene a Fantom! :)

Szuper, hogy elindult megint a napi!!! :)

A poénok állati jók voltak, így éjjel az egeres nekem is nehezen esett le, de leesett! :D
Így tovább!

Micho:

--- Idézetet írta: keildavid - 2010. Október 12., 20:52:28 --- És ahogy az első képsorból olvastam, ez a közvetlen folytatása a Szerelmi háromszög című történetnek.

--- Idézet vége ---

jó megfigyelés!  :cool:
ahogy anno az Animal Cannibals is megénekelte: "hazafelé az út veszélyes..."   ;D

keildavid:
Ezer köszönet Zeritnek, Kitnek és Galennek a Fantom - Az éjszaka árnyai című történetért! :worship: :worship:
Végre befejeződött a Diana eltűnt történet. És most már az is kiderült, hogy milyen okból tűnt el Diana.
Bár az viszont érdekesen ment a történet. Mert ebben most nem Fantom volt a főszereplő, hanem az ikrek(Kit és Heloise).

És látom, elkezdődött ismét a napi Fantom képsor. És ahogy az első képsorból olvastam, ez a közvetlen folytatása a Szerelmi háromszög című történetnek.

Micho:

--- Idézetet írta: SithLord - 2010. Október 12., 10:37:36 ---Üdv! Micho,Zerit ezek a Fantom poénok nagyon jók!!!!
--- Idézet vége ---

köszi, majd még keresünk ;)

de mivel ma Fantom frissítő napot tartunk, befejeződik Diana hosszan tartó dilemmája és egyben elkezdjük legújabb napinkat, ami

Az elveszett avar királyság
1/26

---
Spuri, ez jó volt... épphogy meglőztél!  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése