HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Galen:
--- Idézetet írta: Micho - 2010. Október 25., 10:26:20 --- hogy a picsuba emlékezett rá, hogy egy párszáz évvel ezelőtti "forgalmi naplóban" már szerepelt Walker? biztos egyszer átnézte az elődei munkáit, de jó lehet a memóriája :cool:
--- Idézet vége ---
Hát szerintem onnan, hogy gondolom annó sem csak besétált fantom (éééérted...besétált) és körbenézett, hanem volt valami kalamajka ami miatt emlékezetes volt az ottléte. Pláne ha az akkori uralkodónő is meg akarta szerezni a magjait. Lehet tett egy nagy piros szivet az akkori forgalmi naplóba.
Micho:
--- Idézetet írta: Galen - 2010. Október 25., 10:16:02 ----várjá várjá, e*asztam, újrakezdem.
--- Idézet vége ---
:lol:
nagyon fennakadtatok ezen a Jegyzőn... én inkább azt kérdezném, hogy a picsuba emlékezett rá, hogy egy párszáz évvel ezelőtti "forgalmi naplóban" már szerepelt Walker? biztos egyszer átnézte az elődei munkáit, de jó lehet a memóriája :cool:
(oké, a gyűrűk elég jellegzetesek)
--- Idézet ---szerintem a jegyzőt már maga mellé tudná állítani, ha adna neki egy fényképezőgépet. Még a kezeit is megcsókolná ha nem kéne rajzolgatni.
--- Idézet vége ---
szerintem nem, pont fordítva... megmutatná a fényképezőgépet, a Jegyző meg hót para volna, hogy innentől kezdve minden hülye amatőr lehetne Jegyző, csak kattintgatnia kellene... ő meg mehetne pl. kecskét őrizni. így bepipulna, féltené a nyugdíját, és megpróbálná eltenni láb alól ezt a Walkert meg a csodamasináját ;D
Galen:
szerintem a jegyzőt már maga mellé tudná állítani, ha adna neki egy fényképezőgépet. Még a kezeit is megcsókolná ha nem kéne rajzolgatni. Bár biztos keze lehet, ha egyből leskiccel bárkit. Hát vagy sokat állnak az emberek általában a kapuba:
-lerajzolt már?
-várjá várjá, e*asztam, újrakezdem.
Micho:
jó, lehet kicsit bugyuta dolog ez a Jegyző, de nekem tetszik... illik ebbe az elveszett királyságos hangulatba ;)
a Ködös-hegységben amúgy sok kisebb-nagyobb királyság, hercegség található, és mindenhol mintha megállt volna az idő a középkorban... pici fantasy beütést érzek.
Farek:
És miért kellett megmutatni a kezét? Azért, hogy ha esetleg van egy halálfejes, meg egy jó jegyes gyűrűje, akkor felismerhessék? Mert egyébként egy elég ostoba azonosítás...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése