HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (360/568) > >>

dragstar77:

Hoppá!!!!
Igen nagyon köszi az új részt Kit!
Nagyon jó volt, izgalmas, jó grafika szuper honosítás!!!
Nagyon tetszett! Természetesen fekete-fehérben olvastam el először!
Nekem az a klasszikus és sz.v.sz. izgalmasabb is mint színesben! :)
A színes egyébként összehasonlíthatatlan azzal a magyar honosítással, mint pl. a 21. boszorkányos volt.
Ezt régebben megírtam, egyedül a különszám tetszett színesben, a minősége miatt!!!
De ez jó szép! Nekem a fekete-fehér részletgazdagabb!
De mindkettő tetszik!
Mégegyszer köszi mindenkinek,  a következőig meg jöhet a napi! :)
Üdv!

Galen:

--- Idézetet írta: Szecsu - 2010. Október 27., 10:49:42 ---Nekem mindkettő tetszik.

--- Idézet vége ---
Egyszeri és megismételhetetlen akció volt, hogy mindkettő kikerült.

Zolta:
Nekem mindkettő tetszik. A fekete-fehérben klasszikus, színesben pedig a színek miatt jobban élvezhető.

Szecsu

Micho:

--- Idézetet írta: Dala - 2010. Október 26., 22:22:54 --- úgy hallottam, ha annak idején a magyar kiadás nem vált át színesre, valószínűleg tovább húzta volna.
--- Idézet vége ---

persze ha összeteszünk egy magyar kiadású színes Fantomot, és ugyanazt svéd kiadásban... hát, nincsenek köszönőviszonyban egymással, természetesen a svéd javára. az egyszem Fantom albumot viszont érdekes módon még viszonylag normális kivitelben tudta kinyomni a Semic  :rolleyes:

16/26

Dala:
Nekem általában jobban tetszik fekete-fehérben a Fantom, de azért időnként jólesik egy kis színes. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy úgy hallottam, ha annak idején a magyar kiadás nem vált át színesre, valószínűleg tovább húzta volna. Persze ez már történelem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése