HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Micho:
26/26
Micho:
25/26
az uccsó előtti kockán nagyon eltalálta azt a Fantom fejet (arckifejezést) a rajzoló :cool:
kit:
--- Idézet ---Elnézést, hogy ilyen későn fejtem ki a véleményem a "Giovanna" sztorival kapcsolatban...
--- Idézet vége ---
Idáig is eljutottunk, hogy 10 nap csúszás már későnek számít! ;) Ennek örülök...
--- Idézet ---Egyedül a rajzot tudom kifogásolni; abszolút kritikán alulinak tartom, bár még elviselhető volt. Ezúttal inkább a történetre figyeltem, ami kárpótolt a rajzokért.
--- Idézet vége ---
Hát ha még a rajzok is jók lennének, lehet hogy versenybe szállhatna a minden idők legjobbja címért. De asszem annyit megjegyezhetünk, hogy itthon inkább azok vannak többségben, akiki szerint jó. :cool:
Kedden pedig új frissítés!
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: Farek - 2010. December 02., 15:20:34 ---hidd el, elég kemény lehet ez! :brow:
--- Idézet vége ---
Én se merészkednék oda.
Farek:
--- Idézetet írta: Spuri - 2010. December 02., 15:18:48 ---Nem tudom elképzelni, hogy a liánok népe mi gonoszságot tudott tenni azzal a három fickóval, hogy így be vannak szarva. De most komolyan, ugyanúgy (sőt ugyanott) ácsorognak csak, ahogy Fantom otthagyta őket néhány "nappal" korábban.
--- Idézet vége ---
Na ez az! Gondolj bele, rezzenéstelen fekete vademberek veszik őket körül, szinte emberfeletti módon napokon keresztül... ők nem jutnak ételhez-italhoz, nem tudnak fürdeni, lassan már a saját szaguktól is elájulnak, ráadásul emiatt a bogarak is előszeretettel keresik fel őket, és mászkálnak rajtuk a bőrük alatt, ahol nem tudják megvakarni... hidd el, elég kemény lehet ez! :brow:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése