HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Farek:
--- Idézetet írta: Micho - 2010. December 11., 08:51:07 ---vagy: kicsit másfele is elmehetett volna a sztori, aki látta a Pokoli leckét, az tudja mire gondolok... az első képsorokból még erre következtettem, de aztán nem a bántalmazó, "csúnya felügyelőtisztes" figurát hozta be az író.
--- Idézet vége ---
Uh, igen, az elején én is azt hittem, hogy valami olyan irányba megy el...
És az a film valami iszonyúan kemény és nagyon jó volt.
Micho:
--- Idézetet írta: dragstar77 - 2010. December 10., 11:39:37 ---
Csípem az ilyeneket! :)
--- Idézet vége ---
szerintem nem lövök le túl nagy poént azzal, hogy a "Lecke a dzsungelben" egy nyugis sztori lesz, Fantom féle tanításokkal, tanulságokkal fűszerezve... de valahogy ez illeszkedik is a decemberi, ünnepi hangulathoz ;)
--- Idézetet írta: Spuri - 2010. December 10., 12:07:16 ---Én csodálkozom, hogy ilyen komoly felügyelet mellett még vannak gyerekek abban a táborban...
--- Idézet vége ---
:lol:
--- Idézetet írta: talgaby - 2010. December 10., 12:15:50 ---Tudják, hogy Fantom elkapná őket, ha meglógnak.
--- Idézet vége ---
vagy: kicsit másfele is elmehetett volna a sztori, aki látta a Pokoli leckét, az tudja mire gondolok... az első képsorokból még erre következtettem, de aztán nem a bántalmazó, "csúnya felügyelőtisztes" figurát hozta be az író.
5/26
talgaby:
Tudják, hogy Fantom elkapná őket, ha meglógnak.
Spuri:
Én csodálkozom, hogy ilyen komoly felügyelet mellett még vannak gyerekek abban a táborban...
dragstar77:
Ez a mai sorozat is jól indul! Csípem az ilyeneket! :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése