HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (306/568) > >>

Micho:

5/26

Micho:

--- Idézetet írta: talgaby - 2011. Január 05., 09:18:44 ---Azért kemény, hogy Fantomnak annyira kőarca van, hogy a narrátornak kell közölni velünk, éppen mit csinál. ;D

--- Idézet vége ---

:lol: igazából ezt én narráltam oda, de maradjon szakmai titok  :cool:

--- Idézetet írta: dragstar77 - 2011. Január 05., 12:03:03 ---

--- Idézet ---3/26-os uccsó előtti képkockáján meg úgy pózol, mintha a Mr. Univerzum címre hajtana  ;D

--- Idézet vége ---

Vagy mint akit beállítottak a focikapu elé szabadrúgásnál! :D

--- Idézet vége ---

jah, télleg!  ;D
köszi a dicséretet, és valóban jó kis sztori lesz... a rajz pedig hozza a szokásos színvonalat. Paul Ryan nagyon jól kezeli a paneleket, szépek az emberalakjai, a beállításai. a Team Fantomen felkérte egyébként skandináv sztori rajzolására is, a HZs-n van tőle a Diana Eltűnt c. epizód, érdemes újra megnézni, fekete-fehérben, nagyobb formátumban milyen a munkája.

http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2566&catid=12&Itemid=2

dragstar77:

--- Idézet ---3/26-os uccsó előtti képkockáján meg úgy pózol, mintha a Mr. Univerzum címre hajtana  ;D

--- Idézet vége ---

Vagy mint akit beállítottak a focikapu elé szabadrúgásnál! :D

Köszi, az új képsorokat Micho! :)
Ez is jól kezdődik! :) Jah és nekem már nagyon bejön ez a fajta színes is! Sztem profi! Akárcsak a honosítás! Üdv!

talgaby:
Azért kemény, hogy Fantomnak annyira kőarca van, hogy a narrátornak kell közölni velünk, éppen mit csinál. ;D

Micho:

a 3/26-os uccsó előtti képkockáján meg úgy pózol, mintha a Mr. Univerzum címre hajtana  ;D

4/26

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése