HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (302/568) > >>

Farek:
Basszus, ez a napi történet egy kőkemény akcióbomba! Igen kíváncsi vagyok a folytatására!

Micho:

--- Idézetet írta: Zaj - 2011. Január 12., 20:54:44 ---Csak nem valami olyan fordulat jön majd, hogy ez egy Fantom-imposztor?
--- Idézet vége ---

az jönni fog, csak nem itt és nem most ;) de még idén kikerül egy ilyesmi történet Kittől...
illetve, a HZs-n van már hasonló, a "Meggyanúsítva!" c. sztori. érdekessége, hogy magyar származású rajzoló készítette (Stefan Nagy), így duplán érdemes ránézni  :nezze:

--- Idézetet írta: Spuri - 2011. Január 12., 22:28:11 ---Kell a mocskoknak egy kis helyreigazítás.

--- Idézet vége ---

még szép, néha alá kell polcolni egy kicsit a legendának  :cool:
hát ma se szarozik, elég az ablakos jelenetet megnézni  ;D

12/26

Spuri:
Ha jobban belegondolok, attól, hogy mérgesen szól, még nem biztos, hogy félni fognak tőle, bár tudom, hogy megfagy a vér olyankor, meg minden, de akkor is. Kell a mocskoknak egy kis helyreigazítás.

Zaj:

--- Idézetet írta: dragstar77 - 2011. Január 12., 19:31:52 ---Ez is ritka...  Hátbarúg bunyó nélkül valakit, aztán pofa be...
:D

Tényleg nincs könyörületes hangulatban....   :D

--- Idézet vége ---

Nekem is szinte hihetetlen. A pofabenél még Micho fordítói szabadságelvére gyanakodnék, de azt a rúgást nem tudná odaretusálni... :)
Csak nem valami olyan fordulat jön majd, hogy ez egy Fantom-imposztor? Vagy Fantomimitártor...

dragstar77:
Ez is ritka...  Hátbarúg bunyó nélkül valakit, aztán pofa be...
:D

Tényleg nincs könyörületes hangulatban....   :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése