HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (291/568) > >>

Usagi Yojimbo:

--- Idézet ---az ősi beavatási szertartásról hallottál már? arról szól, hogy Bzz, Bzz, Bzz  ;D

--- Idézet vége ---

:lol:
Igen, tudom, hogy van ilyen szekció a zsákon, és már végeztem a klasszikusokkal, és a skandináv sztoriknál a Múmia átkánál tartok.

Nagyon jók :D, úgyhogy elkezdtem gyűjteni a régi Semic kiadványokat is, bár még csak két részem van

Micho:

A plutónium fenyegetés

1/26

Micho:
örülök, hogy tetszett, skacok!  :cool:
és üdv az új phannak, Usaginak! az ősi beavatási szertartásról hallottál már? arról szól, hogy Bzz, Bzz, Bzz  ;D
különben keresd a Fantom szekciót a "Képregényeink" menüpont alatt, ez a fórumos napi amolyan bónusz, az igazi alapanyag ott van.
és az emlegetett "holnapi" már holnap beindul... úgyhogy nem kell sokat várnotok ;)

kit:

--- Idézet ---legközelebb modern Singh kalózokat fog osztani, akik egy kis plutóniumra cuppantak rá...
--- Idézet vége ---
Asszem, ez jön. És utána... :-X

keildavid:
Most már akkor kiderült, hogy a bandita miért gondolta meg magát. Mert amit Fantom mondott, az valami nagyon rossz lehet annak a rossz embernek.
És látom, hogy megint az van a végén, hogy "Újabb kaland jön!". Akkor ez az jelenti, hogy még lesz ilyen napi Fantom képsor.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése