HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (284/568) > >>

Spuri:
Nekem is ez jutott eszembe. Nem semmi ez a Fantom. Ha hivatalosan nem is létezik, azért csak eléri, hogy az ő munkáját valamiképp honorálja a világ. A mai képsor alapján előttem a kép, ahogy Guran és a többi kis törzstag görgetik a szénabálát maguk előtt, amit épp a tsz földjéről lopnak, hogy abból lehessen etetni Hero-t.

talgaby:
Áh, valójában a bombaraktér helyére egy plusz tankot épített, és most jól lenyúlta a burzsuj amerikai légierőt némi naftával, mert az amúgy is drága, és épp kapóra jöttek. Aztán a bengál hadsereg meg csak pislog majd, hogy miféle üzemanyagért kell fizetniük, amikor harci gépeik sincsenek. ;D

Farek:
Azért Fantom igen felelőtlen! Mi van, ha úgy fogy ki a nafta, hogy nincs a közelben tankergép??
Vagy már jó előre leszervezte, meg egyzetetett a légierőkkel, hogy véletlenül legyen arra egy?

dragstar77:
Micho. ez nagggyon komoly volt! : "Devil csalódottan vonyít" :D
Belegondoltatok? Egy maskarás ürge az Indiai óceán felett, belegyez egy 4 sugárhajtásos gépnek,
egy nem mindennapi F-100-al, és a végén : Devil csalódottan vonyít! :D Ez nagyon jó!!! :D

Emlékszem az itthoni cirkuszos számra, ott írták, hogy ez a Walker egy "acélember" :)
Ott is mindenhez értett, itt is bebizonyítta, hogy nem csak sétál az erdőbe, meg liánt mászik, hanem olykor egy vadászgéppel
röpköd a sziget környékén! :)
Sztem a kincseskamra mögötti helyiségben sutyiban gyakorol a legfejletteb vadászgép szimulátorával! :D

Bevásárlólista, vagy az apech tartozás..... nem mondom... :D

Farek:
Évtizedekkel??? Ne becsülj alá! 400 évvel ezelőtt megfogadtam, hogy életemet a kalózok és a bűnözés elleni, illetve a képregény honosítások melletti harcnak fogom szentelni!  :brow:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése