HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Usagi Yojimbo:
Ez komoly! Fantom Devillel együtt ugrik :lol:
Micho:
nos, Tony összekapta magát... sőt, az utolsó képkockából ítélve mindent beleadott, hogy feldobja a sztorit :hehe:
9/26
Spuri:
:D
Micho:
--- Idézetet írta: Spuri - 2011. Február 04., 11:08:05 ---Ugye így lesz? :D
--- Idézet vége ---
halló, Tony? Igen, itt a magyar spanod. figyelj már, az egyik srác a fórumon nagyon kreatív volt... aha, és ellőtte a 8. képkockánál a teljes Plutónium sztoridat... de, ahogy mondom, full telibetalálta az egészet... persze, még a fluxuskondenzátort is, na! most mit csináljak? így nem tehetem ki, baszod, tök égő lenne... főleg neked, hogy ilyen egyszerűre vetted a figurát! még Falk is tudott rajta néha csavarni ezt-azt... jó, jó, ő meg mindent összekavart, rendben... de ez akkor is gáz. légyszíves túráztasd meg az agyad, és küldj egy másik változatot holnap reggelig, mert nem akarok itt égőzni veled, oké? ...hogy ki fogja megrajzolni? természetesen Paul Ryan marad, vele mindig elégedettek itt a srácok. ne is próbáld lecserélni, mert az ő munkája még ott van a szeren... na szoszi!
Spuri:
Én már tudom az egészet!
A terroristák ellopják a plutóniumot, hogy nukleáris rakétát készítsenek belőle. Elrabolnak majd egy tudóst is, azért, hogy ő állítsa nekik össze a rakétát. De Fantom megjelenik, és kiszabadítja a tudóst, aki menekülés közben magával viszi a plutóniumot is, amit aztán felhasznál majd a Dolorean-ba integrált fluxuskondenzátorához... A többi már történelem :nezze:
Ugye így lesz? :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése