HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
dragstar77:
Oké, addig is kellemes ünnepeket, jó feltoltodest kívánok Nektek és minden kedves Fantom olvasónak! :)
Jason Todd:
Köszi szépen, srácok!
Most kicsit pihi lesz, de reményeim szerint nemsokára újra találkozunk a Vándorló Szellemmel, egy kicsit másabb, az eddigiektől eltérő kaland sorozatban.
dragstar77:
Sziasztok! Köszi az átverés rész folytatását! Én elolvastam meg egyszer az első részt és úgy a folytatást! Szerintem nagyon jól sikerült!!! Köszi jason, hogy munka mellett meg tartod a frontot!!
Bízom Michó kijelentéseben, hogy 2015-ben ő is és Kit is aktívan részt tudnak venni! :) tudom nehéz a mai munka morál mellett, de tényleg csak ti vagytok akik a Fantom honosítást készítitek!! Szóval nagyon hianyoztok, és várom az új részeket! Meg egyszer ezer köszönet!!!!!
SithLord:
Üdv! Köszi az átverés 2. részét,Jason Todd,Micho! :worship: :worship:
Bevallom ilyen befejezésre számítottam.Minden túl egyértelmű volt a bűnös kilétére.Persze nem lehet minden történet világmegváltó zsenialitású. :hehe:
Jason Todd:
Kicsit lassabban haladtam, mint szerettem volna, elég sok melóm volt mostanában, de már készül az Átverés 2. része, ha nem jön közbe semmi ( és eddig úgy áll, hogy így lesz ), akkor jövő héten már olvashatjátok is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése