HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (270/568) > >>

Usagi Yojimbo:
 :lol:

Ez a mai pedig nagyon durva, mikor a bombát a fejéhez köti... :hehe: :badteeth:

Micho:

--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2011. Február 18., 11:39:59 ---"Haha! mindjárt jövök... "  :lol:

--- Idézet vége ---

egyszer már én is mondtam ilyet egy erős italos nyári este közben... aztán a teraszról befelemenet a szobába elbotlottam valakiben a földön, mellézuhantam... és másnap reggelig nem keltem fel  ;D

23/26

Usagi Yojimbo:
"Haha! mindjárt jövök... "  :lol:

Micho:

--- Idézetet írta: keildavid - 2011. Február 17., 20:28:21 ---Az enciklopédia jó ötlet, ami a füzet végén van. Sok érdekes utalások vannak más Fantom képregényekről, amik magyarul eddig nem jelentek meg.
--- Idézet vége ---

igen, és direkt azért hagytuk meg eredetiben a címeket, hogy aki kíváncsi lenne az utalásokra, így utána tudjon nézni.

22/26

keildavid:
Köszönöm a Fantom - Hero című részét! :worship: :worship:
A történet tényleg olyan volt, mint  Az utolsó sógun történetben. Tetszett ez a történet. Tényleg igaz, hogy ebbe most Heróról szólt a történet, amit a 21. Fantom el is mesélte Rexnek.
Az enciklopédia jó ötlet, ami a füzet végén van. Sok érdekes utalások vannak más Fantom képregényekről, amik magyarul eddig nem jelentek meg.
Voltak olyan leírások is, amik hihetetlenek voltak. Pl. az Apró népségről. De azt nem mondom el, hogy miről szólt pontosan a leírásban.
És akkor ebbe az évben ünnepi frissítés lesz a Fantomról. Nagyon jó, hogy lesznek még sok Fantom képregények.

Sok sikert kívánok nektek!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése