HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (265/568) > >>

kit:

--- Idézet ---Érdekelne, hogy még milyen Fantom képregény történetek lesznek még itt a HálóZsákon.
--- Idézet vége ---
Nos egy hét múlva jön egy nyomozós-krónikás sztori szép kis rajzokkal, utána pedig belevágunk egy nagyobb lélegzetű sztoriba, amelynek befejezése szintén drámai lesz. :-X

--- Idézet ---Megmondom mi volt zavaró ebben a történetben...
--- Idézet vége ---
Hát igen, egyedül Hero miatt került bele a menetrendbe. :D

dragstar77:

Ejjj!! Pedig de szerettem itt!!! Arról nem is beszélve, hogy napi 3 sorból állt!
El lettünk kényeztetve! :) De haladunk tovább, követjük ott a napit. Előre is köszönjük!
Üdv!

Ben Reilly:
Köszönet Micho a történetekért!  :worship:

SithLord:
Üdv! Köszi a Hero című Fantom epizódot,kit,Galen,Micho! :worship:
Megmondom mi volt zavaró ebben a történetben,amiért én is lepontoztam picit.A tatárok és egy afrikai törzs(vagy annak látszanak)majdnem egy helyen?!Ez már picit röhejes,amúgy rendben volt a sztori.A grafika jónak mondható.
Az ERŐ legyen veletek!!!

Micho:

--- Idézetet írta: Spuri - 2011. Február 22., 11:29:24 ---
--- Idézetet írta: Micho - 2011. Február 22., 05:52:31 ---- előreláthatólag március 1-től...

--- Idézet vége ---
Az "előreláthatólag" még nem 100%, ugye? Én nagyon örülnék, ha itt a fórumon folytatódna a napi, mert ennek olyan jó hangulata volt
--- Idézet vége ---

én is így érzem, de már 100% (ha a mai világban ezt lehet mondani). ahogy írtam, én is nagyon élveztem, de a változást nem kerülhetjük el. maximum megkérdezzük Zozit, van-e lehetőség egy "fórum-gombra" a napifantom mellé, amivel közvetlen ide lehet majd ugrani.
különben már nem lesz annyira poénos (sajnos), már a címe is egy drámaibb történetet sugall (The Death of Diana Palmer Walker), és tényleg dráma... már amennyire naponta 3 kockában az tud lenni ;)

ezúton pedig pótolnám a gyűjtők részére az utóbbi két történet borítóját:

aki még most kapcsolódna be, annak mondom, hogy a Fantom/egyéb sorozatok szekcióban is megtalálhatóak lesznek az eddigi képsorok.

--- Idézetet írta: keildavid - 2011. Február 22., 19:38:10 ---Ezer köszönet a napi Fantom képregényekért, Micho! :worship: :worship: 
(...) Sok sikert kívánok nektek a Fantom honosításhoz!

--- Idézet vége ---

köszönjük!  :cool:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése