HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Jason Todd:
Köszi a napit,nagyon érdekesnek ígérkezik!
Neked is köszi Spuri,nehogy abbahagyd a linkelést! :) Annyira megszoktam már itt a fórumon,hogy fura is volt a főoldalról olvasni a napit.
Zerit:
fantom talalkozasa chuck norrisszal ;)
Micho:
--- Idézetet írta: Spuri - 2011. Március 04., 13:18:36 ---Csábít a paródiaötlet, de ha realista stílusban képzeled el, akkor nem én vagyok a megfelelő embered...
--- Idézet vége ---
nem, kb. mint az eddig kirakott paródia sztripek. de konkrét ötletem még nincs, csak egy morbidabb... :brow:
de ha neked, vagy valamelyik phannak van, ne fogjátok vissza magatokat ;)
Spuri:
--- Idézetet írta: Micho - 2011. Március 04., 12:12:21 ---Spuri, említetted, hogy készülsz egy saját napi-strippel. ha van/lesz belőle valami, megmutathatod :nezze:
illetve, ha lenne pár jó Fantom paródia-ötlet, akkor azt megrajzolnád? :cool:
--- Idézet vége ---
Szerintem csak azt mondtam, hogy a Bóni és Tim további részeit már stripes megoldásban fogom megrajzolni. De végülis azt is le lehet adni napiban :D Ha kíváncsi vagy rá, akkor a börzén beszerezhetsz egy Vadhajtást, mert abban Bóni és Tim már kizárólag "csíkos" verzióban jelenik meg. :)
Csábít a paródiaötlet, de ha realista stílusban képzeled el, akkor nem én vagyok a megfelelő embered...
Micho:
--- Idézetet írta: Spuri - 2011. Március 03., 09:57:05 ---Hogy fognak itt utálni engem, hogy szegem a szabályokat :-\
--- Idézet vége ---
végül is elértem, hogy ne nekem kelljen kirakosgatni naponta ;D
Spuri, említetted, hogy készülsz egy saját napi-strippel. ha van/lesz belőle valami, megmutathatod :nezze:
illetve, ha lenne pár jó Fantom paródia-ötlet, akkor azt megrajzolnád? :cool:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése