HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (26/568) > >>

Jason Todd:
Sziasztok!
Köszönöm a visszajelzéseket,  :worship: igyekszünk tartani az iramot. Olyannyira, hogy a következő történet, ami szintén krónikás lesz, nemsoká érkezik. Ezzel a történettel tér közénk vissza P.Eryka, aki már foglalkozott a Fantommal, csak nem ekkora vehemenciával, mint most.  ;D Tehát a következő történet az ő debütálása is lesz egyben, a Magyar Fantomen Team-ben.  ;)
A történet kilétét egyelőre fedje homály, hamarosan újra találkozhatunk a Vándorló Szellemmel. Addig is olvasgassátok a régebbi történeteket, szükség lesz erre is, mert "nemsokára"  :badteeth: kapcsolódó folytatások is érkeznek. Legalábbis tervben van, aztán majd meglátjuk.  :nezze:

dragstar77:
Sziasztok!

De örülök!! :) köszönöm a Sötét igazság történetet!! Olyan jó volt ujra fantomot olvasni!!
Mar nagyon hiányzott! Tudtok mondani biztatot? Várható ujra új rész?
A történet szerintem jó volt, én nagyon szeretem az ilyeneket! Tudom sok munka, de olyan jó lenne legalább havi rendszerességgel új részeket olvasni! Azt hiszem az elmúlt években el voltunk kenyeztetve! De, bízom bennetek, ahogy eddig is! Meg egyszer köszönöm!!! :)

SithLord:
Üdv! Köszi a Sötét igazság című történetet,Jason Todd,Micho! :worship: :worship:
Jó régen nem volt új kalandja a Vándorló Szellemnek,ezért örömmel látom,hogy frissült ez a képregény!Relatíve nem volt semmi eget verő titokzatosság a mostani epizódban ,ezért nálam szimplán jónak számított!  :cool:

ntglaci:
Nagyon jók ezek a Frew-es sztorik. Valahogy ezek állnak nálam legközelebb az igazi képregényekhez. Kicsit retro érzésem is van, a régi Füles fekete-fehér képregények hatására.
Köszönöm, és várom az újabb frew fantomot.
ntglaci

Micho:

--- Idézetet írta: dragstar77 - 2015. Június 22., 00:49:37 ---Köszönöm!!! :) nagyon várom!!

--- Idézet vége ---

Akkor hajrá, kikerült az új rész  :nezze:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése