HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Kang the Conqueror:
Üdv!
"Aurora járőr". Remek kis történet volt, nagyon szeretem ezeket a múltidéző históriákat; a hatodik Fantom pedig egyébként is szimpatikus fickó volt nekem mindig is. :) Elismerésem a honosításért és módfelett köszönöm :worship: Egyik gyöngyszeme lesz a gyűjteménynek, ezek a különleges számok mindig jók nálam. Hanem ami a többit illeti; valóban mellőzve volt kissé Fantom főszereplése, de szerintem ezekben a részekben pont ez adja meg a dolog érdekességét. Azért megmutatkozott nem egy ízben; a hintós mutatvány különösen tetszik, nemhiába beszélnek tíz tigris erejéről. ;) A derék Csonttörő is megízlelhette ezt, pedig neki aztán volt ereje. ;) Azért sajnáltam szegény csajt, Natala kuzinját történetesen... kellemetlen is a viszonzatlan szerelem. De, hogy mit meg nem tesznek érte, akárcsak a való életben... :headscratch: Persze én azért kicsit galádabb szándékot vélek fölfedezni ebben, mint holmi "szív hangjait". Mindenesetre nagyon ott van ez a szám Micho! Egyre jobban kedvelem ezeket a skandináv sztorikat, de tényleg; és még a rajz is majdhogynem kifogástalan. Fantom ugyanis néhol lehetne kicsit markánsabb, ami az arcvonásait illeti; de ezen kívül fain. Egyedül az enciklopédiát hiányoltam, de biztos megvan az oka, hogy most kimaradt a végéről. Remélem azért még lesz benne részünk :)
Üdv: Kang
szerk.: Látom a szavazás végeredményét, miszerint Barry vitte el a tejfölt... no, hát nem hiába! :D :nezze:
Micho:
--- Idézetet írta: SithLord - 2011. Április 27., 10:02:47 ---Üdv! Köszi a Aurora járőr című történetet,Micho! :worship:
--- Idézet vége ---
örülök, hogy tetszett. :D
holnap se felejtsetek el benézni az ünnepi frissítésre :cool:
SithLord:
Üdv! Köszi a Aurora járőr című történetet,Micho! :worship:
Egyszerűen fantasztikusan jó volt ez a történet,tele fordulatokkal!Nagyon tetszett!A grafika is kiváló volt.
Micho:
--- Idézetet írta: kit - 2011. Április 23., 08:50:18 ---Ha jól tévedek, akkor asszem ez az első "skandináv" kalandja a 6. Fantomnak a HZs-n. :coffee:
--- Idézet vége ---
...de még biztosan lesz. köszi a véleményezést :cool:
kit:
Ha jól tévedek, akkor asszem ez az első "skandináv" kalandja a 6. Fantomnak a HZs-n. :coffee:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése