HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (230/568) > >>

Kang the Conqueror:
Hali!

A Cod-foki rejtély

Nagyon jó kis sztori, s ahhoz képest könnyed olvasmány. S hogy beleírták/rajzolták a jó öreg Falk Mestert... ez nagy ötlet volt.  :D A legjobb idézet: "én sem hiszek semmiféle kóborló szellemekben" - csak a vándorlókban. ;) Bár a walker alighanem mind a kettőt jelentheti, ha az angol szövegben ez a szó szerepelt. Na mindegy, kellemes perceket szerzett. Micho! Csak röviden:  :worship: köszi! Kihagyhatatlan rész lett volna, imádom a különlegességeket. Ja igen, az enciklopédiának örültem! Nagyon jó, már régen is gondolkodtam, milyen pisztolyai lehetnek Fantomnak... hm, lehet én emlékszem rosszul, de mintha lett volna egy olyan rész, amiben használt egy nagy puskát. Vagy azt filmen láttam lehet... mindenesetre utánanézek.

Minden jót!

Kang

zozi56:
Done. :)

Micho:

--- Idézetet írta: kit - 2011. Április 28., 14:24:53 ---
--- Idézet ---Egyedül az enciklopédiát hiányoltam, de biztos megvan az oka, hogy most kimaradt a végéről
--- Idézet vége ---
Így van, legközelebb (ma) már lesz.
--- Idézet vége ---

csak ha Zozi javítja, mert én lehagytam...  :dry: de ha benyom ide egy "done"-t, akkor azt jelenti, ott van az enciklopédia is ;)
boldog Falk-napot mindenkinek  :hbd:

--- Idézetet írta: keildavid - 2011. Április 28., 17:07:52 ---Ezer köszönet Micho-nak a Fantom - A Cod-Foki rejtély című képregényért!
--- Idézet vége ---

--- Idézetet írta: Kang the Conqueror - 2011. Április 28., 05:59:15 --- Elismerésem a honosításért és módfelett köszönöm :worship: Egyik gyöngyszeme lesz
--- Idézet vége ---

nagyon szívesen mindenkinek :D

keildavid:
Ezer köszönet Micho-nak a Fantom - A Cod-Foki rejtély című képregényért! :worship: :worship:
Nagyon tetszett ez a Fantom képregény. Nem is gondoltam, hogy van\volt olyan történet, hogy maga Lee Falk is szerepelt valamely Fantom képregényben. Tényleg egy igazi különlegesség.

kit:

--- Idézet ---Egyedül az enciklopédiát hiányoltam, de biztos megvan az oka, hogy most kimaradt a végéről
--- Idézet vége ---
Így van, legközelebb (ma) már lesz. Elvileg az eredeti menetrendünk szerinti Fantomok végére kerül, elvileg a múlt heti bónusz képregény volt.  ;)

--- Idézet ---Látom a szavazás végeredményét, miszerint Barry vitte el a tejfölt... no, hát nem hiába!
--- Idézet vége ---
Ez még csak részeredmény.  :brow: Lindahl pedig tapad.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése