HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (229/568) > >>

Kang the Conqueror:
Ezek koholt vádak! :D

Előfordul, hogy a nagyok is lopnak innen-onnan. De ettől még Barry a Mester és kész.  :dry:

Zerit:
A szavazas alapjan Sy Barry igencsak nepszerunek tunik, bar ezzel tulajdonkeppen nem mondtam/irtam ujat. Hogy ez igy alakult, nem veletlen, hiszen valoban egy remek rajzolorol van szo.
Zerit viszont rabukkant nehany aprosagra, ami kompromitalo lehet a nagy rajzolora nezve. Zerit mar csak ilyen :P
Remelem nem kell ismertetni a "swipe" szo jelenteset. Most tanui lehetunk nehany swipe gyanus panelnek.

Sy Barry Hal Foster Valiant hercegenek par panele ihlette meg vagy inkabb atmasolta ;)
Ennel mar csak az a rosszabb, ha egy bizonyos panel kepregenyrol kepregenyre ismetlodik es az is egy valiant herceg panelre hasonlit :P

Bar ez a nehany aprosag nem fogja megfosztani a kepzeletbeli trontol a hires rajzolot, es nem is szabadna ezt tennie. Viszont nehany erdekes tanulsagot le lehet vonni belole ;)

dragstar77:

Ismét egy hatalmas köszönet, a Cod-foki rejtély részért! :)
Nekem nagyon tetszett! Boldog vagyok, hogy az utóbbi időben heti szinten olvashattam az új részeket! :)
Ezer hála és köszönet érte! :) csak így tovább!

SithLord:
Üdv! Köszi a A Cod-foki rejtély című történetet,Micho,Galen! :worship: :worship:
Nekem az tetszett ebben a részben,hogy a bankrablóvezér Linch,akár a kalózvezér Linchnek is lehetett a leszármazottja.Majd kétszáz év múlva összefutottak a tengerparton az unokák és újra lejátszották egymás között a párbajukat.Érdekes,jó rész volt,tetszett,mint minden Fantom képregény! ;)
Az ERŐ legyen veletek!!!

Micho:

--- Idézetet írta: Kang the Conqueror - 2011. Április 30., 21:33:36 --- A legjobb idézet: "én sem hiszek semmiféle kóborló szellemekben" - csak a vándorlókban. ;) Bár a walker alighanem mind a kettőt jelentheti, ha az angol szövegben ez a szó szerepelt.
--- Idézet vége ---

igen, "ghost who walks" szerepelt, de ebbe a szövegkörnyezetbe jobban illett a "kóborló" szó: hisz magyarul egy szellem inkább "kóborol", mint "vándorol" (mindamellett, mint Fantom másik neve, nagyon is találó a Vándorló Szellem). 
de gondoltam, hogy aki phan, az úgyis "áthallja" az utalást ;)

nekem az a párbeszéd tetszett a legjobban, amikor Walker mondja, hogy ugyan ő nem író abban az értelemben, de ő is dolgozik egy krónikán  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése