HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Kang the Conqueror:
Nem számít, hogy milyen jellegű, mivel különlegesség, ezért mindenképpen a gyűjteményben a helye. :) Igazából még azokat is mohón letöltöm és beszerzem, amik nem annyira tetszenek, mivel az is mind Fantom. Aztán pedig... megkedvelhetek bármit később, sok képregénnyel, meg karakterrel is voltam már így. Ugyan nem Fantom, de példának ott vannak azok a comicsok, amelyekben Thanos szerepel, aki ma már első számú kedvenc. Annak idején nagyon nem bírtam, még azt se, ahogy kinéz. :D Most meg sóvárogva várom, hátha megjelenik valahol egy szám, vagy sorozat, amelyben végre megint főszerepet kap. Szóval van ez így énfelém. :D
Az Albumból nekem is az első rész tetszett jobban, igencsak ott van az a sztori. Különösen a megjegyzések egy-egy jelenetnél: "Ha Fantom megindul, a villámok is megdermednek" vagy "Fantom acélökleihez hasonlóval egyik sem találkozott", stb. Ezeket nagyon nagyon bírom. :D
Micho:
--- Idézetet írta: Kang the Conqueror - 2011. Május 07., 19:29:24 ---Üdv!
Fantom a világ körül. (Hát) ez egészen jó történet volt, s kitűnő sorozat(nak ígérkezik).
--- Idézet vége ---
köszi! azt nem ígérhetem, hogy a következő, a németek által kreált Fantom is ennyire fog tetszeni (bár ki tudja), de a sorozat célja inkább bemutató jellegű, hogy "ilyen is van".
--- Idézetet írta: Kang the Conqueror - 2011. Május 07., 19:29:24 ---Persze olvastam már színes részeket is, amik jók voltak (anno az itthon is megjelent Fantom album is ilyen volt - Barry! rajzaival ;)). De ragaszkodok a
--- Idézet vége ---
A Fantom album valóban alap, én is nosztalgiával gondolok rá vissza... a két történet közül nekem talán az első, a Fantom kincseivel foglalkozó tetszett jobban, összhatást tekintve.
Kang the Conqueror:
Üdv!
Fantom a világ körül. (Hát) ez egészen jó történet volt, s kitűnő sorozat(nak ígérkezik). A rajzok nekem tűrhetőek voltak - ami azt jelenti nálam, hogy nem a legjobbak, de sokkal jobb, mint azok a hipermodern színes (Marvel, stb.) Fantom számok, amelyek megjelentek itt régebben; Fantom esetében nem nagyon vagyok kíváncsi olyan szuperhősös megjelenésre, mintha valami Batman-X-Men hibrid lenne. Szóval tűrhető. Egyedül a színekkel nem vagyok kibékülve. Fantom kalandjai számomra fekete-fehérben az igaziak; kölcsönöz neki egyfajta klasszikus, régies jelleget, amit nagyon szeretek. Persze olvastam már színes részeket is, amik jók voltak (anno az itthon is megjelent Fantom album is ilyen volt - Barry! rajzaival ;)). De ragaszkodok a régies, fekete-fehér megjelenéshez; egyéni álláspont és ízlés, ettől még a mostani frissítés igen jó lett. ;) Köszönöm szépen, a folytatásokat pedig kíváncsian várom. :)
Kang
Jason Todd:
--- Idézetet írta: keildavid - 2011. Május 05., 19:56:40 ---A Diana Walker Palmer halála napi képsorban tényleg úgy tűnik, hogy az lett, ami a címről is szól. De persze még nincs vége a történetnek. Mert látom, folyamatosan frissül ez a napi Fantom képregény.
--- Idézet vége ---
jól látod, és kösz, hogy megemlíted... mert mióta nem a fórumon fut, nem beszélünk annyit róla... de hát ezt sejtettük előre.
ne aggódj, még az USA-ban is a napokban fog befejeződni, úgyhogy még jó sokáig bonyolódik a sztori, és lesz pár érdekes fordulat is ;)
Szerintem azért nem beszélünk róla,mert ahogy valaki az elején meg is jegyezte,nem vicces a sztori,nem akarunk poénkodni.De ne aggódj Micho,olvassuk! :)
A magam részéről,alig várom a folytatásokat és még egyszer köszönöm a honosítást!Remélem még sok jó Fantom sztori lesz a HZS-n.Köszi!
Micho:
--- Idézetet írta: keildavid - 2011. Május 05., 19:56:40 ---Érdekes, hogy micsoda különleges Fantom képregények lesznek még itt a HálóZsákon. Kate Somerset, a Világ körül, stb.
--- Idézet vége ---
bizony, bizony... szerintem sokáig emlékezetes lesz majd ezek miatt ez a bizonyos ünnepi Fantom-év.
--- Idézetet írta: keildavid - 2011. Május 05., 19:56:40 ---Érdekes, hogy a borítón más színbe képzelték el Fantomot.
--- Idézet vége ---
igazából ez házgyári borító, azaz saját kútfőből készült ehhez az album-válogatáshoz... örülünk, ha tetszik ;)
(aki meg tudja mondani, melyik HZs-s honosításból származik a borítón lévő Fantom-alak, annak elismerésem) :cool:
--- Idézetet írta: keildavid - 2011. Május 05., 19:56:40 ---A Diana Walker Palmer halála napi képsorban tényleg úgy tűnik, hogy az lett, ami a címről is szól. De persze még nincs vége a történetnek. Mert látom, folyamatosan frissül ez a napi Fantom képregény.
--- Idézet vége ---
jól látod, és kösz, hogy megemlíted... mert mióta nem a fórumon fut, nem beszélünk annyit róla... de hát ezt sejtettük előre.
ne aggódj, még az USA-ban is a napokban fog befejeződni, úgyhogy még jó sokáig bonyolódik a sztori, és lesz pár érdekes fordulat is ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése