HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (222/568) > >>

Roberson:
Srácok mióta élek ez a kedvencem! Fantom nélkül nem lehet létezni. Mindegyik meg van eredetiben ami itthon megjelent. És scennelt állapotban is. Tehát , ha tudok azzal segíteni, hogy felteszek párat akkor csak szóljatok. :)

SithLord:
Üdv! Köszi a Fantom Semic-8-as számot,Micho! :worship:
A grafika káprázatos volt!!A történet is kifogástalan,Kit Walker rendesen kitervelt mindent.

Micho:

--- Idézetet írta: Kang the Conqueror - 2011. Május 23., 02:29:50 ---Sziasztok!

Jó lett az új Semic Fantom, nagyon örülök, mert nem a legjobb szkennem volt róla. Köszönöm!  :worship: Tetszik ez a szám
--- Idézet vége ---

köszi, szintén kedvenc  :cool:
akkor ahogy beharangoztam, nemsoká újra találkozunk a Lovagrenddel... de sajnos két izgalmas részt honosítható alapanyag hiányában át kell ugorjunk: amikor a fő történetszálban az 1. Fantom segít visszaverni a hódító törököket a szigetről.

nyálcsorgatónak azért pár kép, amit sikerült belőle szerezni:

ne aggódjatok, amint lehetőség lesz rá, ígérem soron kívül honosítjuk... addig is olvashatunk egy különálló folytatást a 2. Fantommal Málta szigetén.

--- Idézetet írta: Zerit - 2011. Május 23., 18:29:59 ---ha jol tudom a Moonstone-nak volt egy probalkoza osszehozni Fantomot a Zold Darazzsal
--- Idézet vége ---

az biztos, hogy végül Captain Action-nel jött össze ;)

zajrus:
Ehelyett a Zöld Darazsat hozták össze a Lone Ranger-el :)

Zerit:
ha jol tudom a Moonstone-nak volt egy probalkoza osszehozni Fantomot a Zold Darazzsal (de errol majd nyilatkozik egy fantomologus is)
a Zigomar meg nem tartozik a hivatalos Fantom-kanonhoz :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése