HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
zozi56:
Szavazás lezárva. Az eredménye:
Kik a kedvenc Fantom-rajzolóitok?
Sy Barry (klasszikus napi és vasárnapi sorozatok)
8 (29.6%)
Cesar Spadari (Kolostor-Sziget, A kalózkirálynő)
1 (3.7%)
Kari Leppänen (A halál gyűrűje, A ragály)
3 (11.1%)
Georges Bess (A Felete Varjú kincse, Az ismeretlen parancsnok)
1 (3.7%)
Romano Felmang [Roy Mann] (A Fantom-szikla titka, Diana döntése)
1 (3.7%)
Carlos Cruz (Jerikó kürtjei, La Mancha lovagja)
1 (3.7%)
Hans Lindahl (Az utolsó viking, A gonosz kastélya)
5 (18.5%)
Heiner Bade (A szörnyeteg, Fantom Bronxból)
0 (0%)
Jaime Vallvé (A múmia átka, Hero)
2 (7.4%)
Sal Velluto (Házaló halál, Aurora járőr)
1 (3.7%)
Paul Ryan (új napi és vasárnapi sorozatok)
3 (11.1%)
más
1 (3.7%)
Pepea:
--- Idézet ---Ott van még a Defenders of the Earth rajzfilmsorozat, amiből néhány rész képregény formájában is megjelent .
--- Idézet vége ---
Éppen letöltöttem comicworld.ws-böl, pont mai napon, meg is néztem, érdekes sztori volt. Tuti le fogjátok fordítani Nekünk, Fantom rajongó olvasóknak is. ;)
Üdv, Pepea
Jason Todd:
Igen,a Szimat Szörény talán 3 számot is megért.Valóban tele volt ilyenekkel és egy csomó Kandi lap is volt benne.Egy olyan Fantom figura nekem is nagy álmom volt.Sehol nem lehetett kapni.
kit:
--- Idézet ---Mandrake viszont Lee Falk masik kepregenyalakja, bemutatkozhatna itt erdekessegkepp
--- Idézet vége ---
Ez egy érdekes gondolat. Meglátjuk, mi lesz belőle...
Roberson:
Az jutott eszembe, hogy régen volt egy szimat szörény nevű sorozat, és ott a főszereplő nyomozónak az asztalán akinek a hangja Kern volt (ez most egyébként lényegtelen). Volt a számítógépe előtt egy olyan Fantom mint egy G.I. Joe úgy is volt kialakítva meg minden (méret stb.)
Mindig olyat akartam gyerekkoromba.
Egyébként megjelent egy rész vagy több is nem tudom nekem egy volt képregényben és ott is benne volt a fotókon, szóval nem láttam rosszul a filmben az egy valódi Fantom volt.
Aztán évekkel később még a youtubon is találtam régi részeket felrakva és megint ott figyelt a Fantom.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése