HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Kang the Conqueror:
Hello!
Az örökös. Nagyon jó, tetszett a történet, és én is azon a véleményen vagyok, hogy kifejezetten élvezetes ez a folytatásos jelleg (akár még 10 részt is olvasnék, persze, ha jól meg van írva és rajzolva). Ráadásul van egy különös utalás, vagy megjegyzés a végén, aminek kíváncsi leszek, milyen következményei lesznek. Nos, az Enciklopédia baromi jó, mint mindig, örülök, hogy újfent két oldalas lett. Csak így tovább, ezt szeretjük mi, rajongók. ;)
Szóval gratulálok, a többi az aláírásomban "Forever Fokozat"-ban van. ;) :D :nezze: :worship: stb. :)
Kang
kit:
--- Idézet ---Kifejezetten jó,hogy ez a Kate-s történet ennyire húzódik.
--- Idézet vége ---
Na ennek örülök! :) Még két rész van ugye hátra, de van egy-két utólag kiadott tölteléksztori, amit megpróbálunk azért levadászni.
--- Idézet ---Köszi, hogy újból bővített az enciklopédia!!!
--- Idézet vége ---
A következőt kivételesen elkezdtem időben. :hehe:
--- Idézet --- hír szövegében mindig van egy csomó hasznos információ, összefüggés amit nem tudhat az aki csak letölti a képregényt
--- Idézet vége ---
Mire gondolsz? :headscratch: Azt hittem az extra oldalak zavaróak..
dragstar77:
Köszönöm az örökös című új részt!
Nagyon tetszett, azt is megtudta fantom, hogy van mégegy fia. :)
Csak szomorú lesz, mert írták, hogy a találkozást csak egyikük éli túl. :(
De nagyon várom a folytatást! Imádom a Fantom részeket! :)
Kérek még, még! :) Köszi, hogy újból bővített az enciklopédia!!!
Micho:
--- Idézetet írta: Galen - 2011. Május 31., 09:17:28 ---Ezeket nem lehetne belefűzni valahogy a képregénybe?
--- Idézet vége ---
annyi utalás úgyse jönne össze, hogy kitöltsön egy oldalt, ha meg valami fontos merül fel, akkor csillagozunk és lábjegyzetbe megy az info :nezze:
--- Idézetet írta: kit - 2011. Május 27., 20:42:45 ---
--- Idézet ---Tuti le fogjátok fordítani Nekünk, Fantom rajongó olvasóknak is.
--- Idézet vége ---
Na ezt majd megkérdezzük Michótól, ha visszajön. :coffee:
--- Idézet vége ---
egyelőre nincs tervben, de ha már nagyon kifogytunk az ötletekből, akkor majd elővesszük ;)
Galen:
írhatnám a belsőbe, de mért ne írjam ide. A Fantom frissítéseknél a hír szövegében mindig van egy csomó hasznos információ, összefüggés amit nem tudhat az aki csak letölti a képregényt. Ezeket nem lehetne belefűzni valahogy a képregénybe?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése