HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (216/568) > >>

Spuri:
Hááát ez! Hááát ez! Valami elképesztően jó!!!!
Most alig bírom kivárni, hogy jöjjön a folytatás. Ilyen kell még sok-sok-sok-sok!!!!
Köszönöm, hogy megosztottátok velünk is ezt a gyöngyszemet. :worship:
Ja, és végre láttam egy Fantomot meghalni :hehe:

Kang the Conqueror:
Hello!

Örülök az új résznek, piszok jól ki van találva a történet, nagyon várom az utolsót.

Viszont valamit nem értek: valóban hiányzik a 19. oldal, vagy rossz a számozás?

keildavid:
Köszönöm a Fantom - Egy szellem halála című részét! :worship: :worship:
A címből is lehet sejteni, hogy miről szól a mostani történet.
Bár fura volt, hogy most kiderült, hogy Fantomnak van egy másik fia, akiről eddig nem tudott semmit.
És tudom, hogy még nincs vége a történetnek. Mert a Kate Somerset történetszálból még van egy rész. Nem is tudtam, hogy létezik 12-14 részes Fantom történet, amiről olvastam a főoldali hírben.
Érdekes, hogy milyen folytatásos történetek voltak. Először a Diana-féle történet(ami tavaly volt és befejeződött), most a Kate Somerset-féle sztori. Micsoda remek történetek vannak.

SithLord:
Üdv! Köszi az  aranysólyom című részt,Micho! :worship:
A fiatal Fantomot még csőbe tudták hozni a rablók,de biztosan okult a helyzetből és óvatosabb lesz a jövőben.Hugh láthatta a Fantomot a maszk nélkül! :badteeth: A történet jó volt a grafika a szokásos kiváló minőség.

Micho:

--- Idézetet írta: kit - 2011. Június 03., 15:49:01 ---Az az igazság, hogy az eredeti szken elég pocsék volt. Ezért is váratott magára eddig ez a sztori. :D

--- Idézet vége ---

igen, nagyon "koszos" volt a szkenn, és hogy ki tudjam tisztázni, ez volt az ára, hogy néhol elhalványodtak a kontúrok...  :-\
na, de télleg remek sztori volt, és ha jól vettem le, az első (néhány) Fantom sokak kedvence, ezért még biztos viszontlátjuk őket a jövőben.

keildavid: a napifantomban szépen halad a történet, és fog is a jövőben ;)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése