HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
kit:
Jogos. Szerintem is 1989. Kösz az észrevételt, javítjuk, amint lehet!
Jason Todd:
Nem kötekedésképp,de a Fantom részleg Semic-es honosításainál a banneren 1988-1992 -ig szerepel.
Az első Fantom a Mogu rejtélye emlékeim szerint 1989-ben jelent meg.Ha jól emlékszem,március-április környékén.Vagy tévednék?
De a Tumakban lévő 2 oldalnyi Fantom Legendája is 1989-ben jelent meg és ha jól emlékszem akkor már kapható volt a Fantom.
kit:
Az említett hiányzó oldalt pótoltuk a legutóbbi sztorinál. Elnézést a hibáért!
kit:
--- Idézet ---Nem is tudtam, hogy létezik 12-14 részes Fantom történet, amiről olvastam a főoldali hírben.
--- Idézet vége ---
Bizony létezik! Egyébként nagyon sok folytatásos (2-3 részes főleg) Fantom sztori van. És igazából nagyobb, 10 részt meghaladó történet sem egy. Na majd meglátjuk, hátha találunk érdekeseket...
--- Idézet ---Viszont valamit nem értek: valóban hiányzik a 19. oldal, vagy rossz a számozás?
--- Idézet vége ---
Attól tartok, tényleg hiányzik. Kiderítem, és ha gáz van, pótoljuk természetesen! Kösz, hogy szóltatok! :worship:
--- Idézet ---Hááát ez! Hááát ez! Valami elképesztően jó!!!!
--- Idézet vége ---
Köszönjük! Két hét múlva bezárul a kör!
--- Idézet ---Ja, és végre láttam egy Fantomot meghalni
--- Idézet vége ---
Fantom halhatatlan! :hzs-hannibal:
Ja és egy szolgálati közlemény: "megnyitotta kapuit" a Fantom Idővonal a Fantom részlegen belül, amint az a szülinapi hírben is olvasható!
keildavid:
Kang the Conqueror jól mondja. Tényleg úgy néz ki, hogy a 19. oldal hiányzik. Bár nekem csak most tűnt fel.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése