HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Spuri:
Nagyon jó az idővonal (ezt el is felejtettem dicsérni, pedig óriási rendszer) hosszú életet kívánok neki, nektek meg kitartást az összeállításához! :D
Ezúton is meg kell köszönnöm, hogy honosítjátok a Fantomot, mert a 5Panelsnek volt egy belső szemináriuma, amire az itteni Moonstone sorozat első két számát vittem bemutatni! :) Nélkületek nem sikerült volna! :)
Micho:
--- Idézetet írta: SithLord - 2011. Június 15., 10:57:34 ---Nagyon tetszik az idővonal,remek ötlet volt! :worship:
--- Idézet vége ---
--- Idézetet írta: Zaj - 2011. Június 15., 21:00:18 ---Idővonal rulez!
--- Idézet vége ---
örülök, hogy bejött :D számomra is sok összefüggés most derült ki, ahogy sorba rendeztük a dolgokat ;)
Kit is említette, folyamatosan frissítjük majd az idővonalat... de szerintem úgy lesz a legjobb, ha egy-egy nagyobb adag kerül majd ki egyszerre, és arról majd szólunk itt a fórumon :nezze:
Zaj:
Idővonal rulez!
keildavid:
Látom, hogy folytatódik tovább a Fantom napi képsorok. Az előző napi Fantom végén furcsa volt, hogy hogyan lett vége. De a végén le van írva, hogy "vége az első felvonásnak". Ami szerencsére azt jelenti, hogy még lesz folytatva ez a történetszál.
A "Fantom a tengeren" képregényben látszik, hogy első két képsorba volt rövid összefoglaló az előző történetről.
kit:
--- Idézet ---És még kettő rész van a Kate-s elbeszélésekből...
--- Idézet vége ---
Igazság szerint csak egy, legközelebb jön az utolsó. Viszont vannak még ehhez a történethez kapcsolódó sztorik, például egy külön Chris Somerset trilógia stb.
--- Idézet ---Szó szerint kiborsóztam attól a résztől...
--- Idézet vége ---
Azt szerintem is nagyon jól megcsinálták. Főleg a fekete keret tetszett a vége felé. :bravo:
--- Idézet ---Nagyon tetszik az idővonal,remek ötlet volt!
--- Idézet vége ---
Micho érdeme, nagyrészt az ő munkája a jelenlegi állapot. Igyekszünk majd minél teljesebbé tenni a képet. Kösz a hsz-eket!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése