HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (204/568) > >>

Jason Todd:
Először is köszi a Napi Fantomokat és az új honosítást!Lenne egy kérdésem,észrevételem.
Savarna megkérdezi Fantomtól,hogy ez milyen öltözék rajta,erre Fantom azt reagálja:Savarna csak Walkerrel találkozott egyszer,de Fantommal sosem.Az előző napi stripben,pedig Savarna nevetve megjegyzi: Nem mondod,hogy a legendás Vándorló szellemet akartam tönkreverni?
Ha nem látta,honnan tudta hogy Walker az?Vagy a Vándorló Szellemről már hallott,de nem tudta hogy Walker az?De ha hallott a Vándorló Szellemről akkor miért nem ismeri fel?
Vagy csak elírás lenne az egész?
Előre is köszi!

kit:
Nagyon ismerős ez az oldal, de lehet, hogy csak hasonlít valamelyikre... Köszönjük!

Usagi Yojimbo:
Hello!

Ismét itt vagyok, és találtam egy oldalt, ahol rajta van a Fantom Semic-es első része.
Itt a link:   http://comicspage.freeweb.hu/

keildavid:
Köszönöm a Fantom - Világ körül újabb fejezetet! :worship: :worship:
Érdekes volt ez a képregény, amit a németek is készítettek saját Fantom képregény(ahogy a főoldali hírbe is le van írva).
És látom, van egy oldalas leírás a németek munkásságáról, hogy milyen Fantom képregények jelentek meg ott.
Bár igaz, a történet némileg másképpen van, mint a Lee Falk-féle Fantom képregény esetében. Erről is van a leírásba, hogy mi az pontosan.
Nekem tetszett ez a ritka, érdekes német Fantom képregény.

És látom, hogy a Fantom idővonal is frissült. Nekem is tetszik ez az idővonal. Csupa érdekes történetekről van röviden leírva és némelyekről látszik, hogy magyarul is van(Pl. Semic-es és HZs-s.)

Micho:
frissültünk (duplán is), ezt az idővonal-phanoknak mondom: 1682-től lehet bogarászni 1699-ig  :cool:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése