HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (203/568) > >>

Micho:

--- Idézetet írta: SithLord - 2011. Július 20., 10:06:39 ---Azért köszönöm,hogy megismerhettem
--- Idézet vége ---

igen, ez volt a cél ;)

szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy ahogy már kit is beharangozta, közeledik a 100. Fantom honosítás a HZs-n, és egy emlékezetes különszámmal készülünk az alkalomra. maga a történet is egyedi lesz, ígérjük, hogy nem felejtitek el egyhamar. és mint mondtuk, várjuk azon phanok kis "fantomos élménybeszámolóját", akik szeretnének bekerülni ebbe a különleges kiadványba. ne hagyjátok ki a lehetőséget, ragadjatok billentyűzetet és írjatok nekem vagy kitnek egy privit! siessetek, mert nyakunkon a lapzárta  :nezze:

kit:
Egyetértünk. Talán nem sértődnek meg sokan, ha egy darabig (soha) nem lesz több német Fantom errefelé... :badteeth:

SithLord:
Üdv! Köszi a Fantom a világ körül/A farkasok ura című részt,Zolcsi & Micho! :worship:
Ez a német vonalas Fantom nekem nagyon fura.Túl szájbarágós, pikk-pakk történnek az események,és ez a piros színvilág is zavaró picit.De lehet,hogy csak engem zavar...Azért köszönöm,hogy megismerhettem,de nekem jobban tetszik a hagyományos fekete-fehér színezés.

Jason Todd:
Köszi!Így már érthető.  :)

Micho:

--- Idézetet írta: Jason Todd - 2011. Július 17., 09:20:52 ---Ha nem látta,honnan tudta hogy Walker az?Vagy a Vándorló Szellemről már hallott,de nem tudta hogy Walker az?
--- Idézet vége ---

Pontosan így volt ;)
Savarna egy ezt megelőző napi-kalandban találkozott Walkerrel és az ikrekkel, egészen pontosan a D225 - Crocco Island West c. sztoriban (a HZs-n is olvasható Krokó-népségről szólt), és valóban nem mutatkozott Savarna előtt jelmezben.
Viszont később a vén Mozz világosította fel Savarnát, hogy kivel is volt dolga  :cool:

íme:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése