HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
kit:
Jól tudod. :D Persze, ha van kedved, fordíthatsz angolról is... :brow:
--- Idézet ---Egy picit azért gyengébbnek éreztem ezt a történetet,de csak azért,mert az utóbbi időben nagyon jók voltak a választásaitok!(Somerset éra)
--- Idézet vége ---
Van benne valami... igazából Lindahl miatt esett rá a választás. Somerseték egyik kimaradt kalandja pedig hamarosan érkezik!
Zerit:
(csak zarojelben jegyzem meg, nekem mint seged-helyettes-fantom-fordito-munkas-embernek sok valasztasom nincs, azt forditom, amit a fo-fantom-fordtio-beiro-igazgato-urak nem tudnak leforditani ;) - ha jol tudom, meg egy ilyen lesz)
SithLord:
Üdv! Köszi a Boomsby rabja című történetet,Zerit,kit,Micho! :worship:
Érdekes rész volt,talán most nem is a Fantomon volt a hangsúly ebben a történetben.A végére csak kiderült,hogy miért akarja a börtönből kimenekíteni az epizódszereplőnket.Egy picit azért gyengébbnek éreztem ezt a történetet,de csak azért,mert az utóbbi időben nagyon jók voltak a választásaitok!(Somerset éra) :cool:
Zerit:
Disciplina Kicme egy igen erdekes egyuttes, nem csak a kiserletezo kedvuk miatt (otvozik a drum and basst, fusion jazzt, punk rockot, funkot meg ki tudja meg mit), de sokszor dalaikban kepregenyes elemek is felbukkanak. A Zeleni Zub (Zold Fog) pl. sajat gyartasu szuperhosuk, nade nem ezert irgoatok roluk, hanem ezert:
a felsot a kep miatt, a jobb minosegu hang miatt az alsot hallgatni/nezni
keildavid:
Köszönöm a Fantom - A Boomsby rabja című képregényt! :worship: :worship:
A történet érdekes módon inkább a titokzatos szereplőről szólt, akiről később kiderült, hogy milyen szerepe volt a történetben. Én se mondok többet, mert más olvasóknak is lehet valami újdonság. És tényleg ez egy börtönös-dzsungeles történet volt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése