HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
HálóZsák Team-Up
talgaby:
Semmi, kószált itt-ott. Bár mindkét kiadó rendelkezhet vele, nem nagyon használták azóta. Éldegél, és mivel amúgy is mindenki elfelejti a küönböző átcsúszásokat, így nem kell ábrázolni azt az alkotóknak, hisz úgyse emlékszik rá senki.
keildavid:
Az Unlimited Accessről lenne két kérdésem.
1. Az első részben Átjáró említette a Pókember--Batman--Vezér--Ra's Al Ghul-perpatvart. Az véletlenül nem arra utalt, ami a Pókember és Batman című 96 oldalas különszámban volt? Nekem megvan ez a különszám és elolvastam azt is. És ezért kérdezem, hogy netán ugyanarról van szó.
2. Mi lett Átjáró további sorsa? A NewGenen elolvastam a befejezést. És ott az történt, hogy Átjáró elhagyta a két univerzumot. De azután nem tért vissza?
Nos mára ennyi a kérdésem.
keildavid:
Bár itt eredetileg csak olyan képregények sorolhatok ide, mint a DC vs Marvel és a Galaktikus Vihar Hadművelet.
A DC vs Marvel anno végig olvastam. Nagyszerű volt. Az a személy akit Átjárónak hívják eltűnt és sosem tért vissza.
Galaktikus Vihar Hadművelet: na ezt a sorozatot márciusban olvastam el. Egész pontosan azután, amikor visszatértetek és elolvastam. A Chronopolison is elolvastam. Mert ez egy közös munka volt nektek. Nagyszerű, izgalmas, galaktikus, kozmikus, elképesztő történet volt.
A What if...? jellegű történetről már írtam, hogy az egy rémisztő, izgalmas történet volt. De szerencsére ennek a What if...?történetnek semmi köze a párhuzamos történethez.
Nos erről ennyit.
SithLord:
Fúú,azta,Zerit,lekötelezel!
Az ERŐ legyen veled!!!
Zerit:
Igen, pontosan, ahogy Farek írta. A névcserének nincs köze a gyerekszobához, inkább a szerzői jog játszik szerepet. Mivel a történet Superman képregényekhez van igazítva illetve a franciák nem vettek részt a képregény létrehozásában, így nem használhatták az eredeti karaktereket illetve neveiket (Obelixet megszemélyesítő karaktere arca állandóan takarásban van és Columnix nevet kapta). A fordító csak ezen tényeket vette figyelembe.
Persze fura egy olyan embert támadni oktalansággal, aki nem csak az albumokat, hanem a fellelhető háttéinformációkat is összegyűjtötte és lefordította, mind a szerzőkről és közös alkotásaikról, és vélhetően sokkal járatosabb az adott témában, mint maga a támadója.
SithLord: hétvégére összekaparom a kért cuccot és elküldöm neked.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése