HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Rex Mundi
Zerit:
ENNEK a honlapnak a legaljan olvashatsz Berenger Saunière abberol, sok dolgot megtudhatsz...
ITT pedig a bibliai szoveg es a peragamenen olvashato szoveg osszevetese van...
figyelmeztetetlek, a fenti linkek nagy mertekben rombolhatjak a nyomozasod a Rex Mundi vilagaban ezert csak sajat felelosegre nezd meg oket
Oliwer:
Nos, valóban...nem héber a szöveg...ezt be kellett látnom, mégcsak nemis utalás...így beszéljen hülyeségeket az ember
Nos, nem tartom kizártnak az elméleted, viszont az a kis kiemelés amit te tettél, nem húsvét utáni második szombatról beszél...hanem a Kezdet második szombatjáról...azaz a teremtés második szombatjáról, és a következő szó, pár karakterrel odébb, már a teremtő....ami arra enged utalni hogy az első szombaton, azaz a teremtés 7. napján, megpihent a teremtő. A másodikon, szerintem ismét megpihen....de sajna nem ez jön a kibogarászott szöveg szerint...hanem ami a te verziód támasztja alá a tanítványok keverednek bele a szóba.... de azért jól elbogarásztam...és az tuti hogy nem tiszta a szöveg...hajlok a rúnás verziód felé
Zerit:
a szoveg latinul van, de baromi nehez kiolvasni, mintha runakat is belekevertek volna a szovegbe... de lehet hogy ez csak az en maniam
mivel toredekes az iras, csak kovetkeztetni tudok: talan Lukacs evangeliumanak 6ik fejezete, vagy legalabbis nagyon hasonlit ra, igy kedodik:
Factum est autem in sabbato secundo, primo...
Lõn pedig a húsvét szombatját követõ második szombaton...
tovabbi textusban is talaltam azonossagot, szal ez egy korai ujszovetsegi masolat lehet... de nem vennek ra merget
Oliwer:
jó kis rész....innentől már majdnem teljesen tiszta hogy mi folyik itt...látszólag...
már most várom a következő részt....érdekes az egész sztori, engem nagyon megfogott....viszont vicces volt ebben a részben a az a két papír amit nem tudott mefejteni...határozottan a Jesus szót lehet kivenni a második oldal első sorának kezdéséből...viszont, azthiszem az ott sémiül, azaz héberül akart íródni..na most ők meg ha jól tudom jobbról balra, fejjel lefelé írnak...vagy csak az ékezeteket teszik lentre...franc se tudja már szóval érdekes volt...kíváncsi lszek a papír a sztori szerint micsoda....mert ugye ez itt egy fiktív világ, tehát amit most mondtam, még a nem fiktívben is lehet hogy hülyeség, nem hogy ott nah, szóval gratula a készítéséhez! A Magyar változat készítőjének, és a Borító formálójának
Micho:
Frissülés!
•Rex Mundi #006
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése