HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Rex Mundi

<< < (16/27) > >>

Bubbax:
Jó ez a képregény, de miért nincs benne Magyarország? Mondjuk lehetne a neve Habsburg Birodalom, így mégiscsak közelebb állna a valósághoz.

Oliwer:
Oké, OkéOké!! Addig is itt várok ám nagyon...most előlépett a Rex Mundi a legeslegkedvencebb képregényemmé...

Erac:
Nos, fejtegetés közben sikerült rájönnöm, hogy bizony az egész úgy nemjó ahogy van, így az interneten talált feljegyzésekből ha minden jól alakul, Gabe-bel összerakunk nektek egy kis rejtvényt, amilyen az eredeti verzió is lehetett, persze magyarul. Ezért kcisit még várni kell majd következő részre, de remélem azért tetszeni fog. (a megoldást majd a 10. számban találjátok, ha addig nem sikerül megfejtenetek.)

Erac:
Talán jó hír, hogy holnapra részemről kész leszek a beírással, a borító. és a megjelenés időpontja onnantól már nem rajtam múlik. (persze előbb megy lektorálásra is a drága) Ezen kívül sikerült megtalálnom a kódfejtő játék "megoldó kulcsát". még nem próbáltam ki, de amennyiben működőképes, leközöljük azt is. És igyekszek egy magyar verziót összedobni abból is, de mivel még nem tudom a megoldást, ezért ezt egyenlőre ne vegyétek készpénznek.

Oliwer:

--- Idézet ---"A gép forog, az alkotó pihen..." (Madách Imre)  
--- Idézet vége ---
Igen, valami ilyesmire próbáltam kilyukadni a kezdet második szombatjával..sztem nagyon eredeti...csinálok belőle egy sztorit sztem....  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése