HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Rex Mundi

<< < (26/27) > >>

VTomi:
Még mindig fogalmam nincs róla, miről szól, de maga a rajzolás korrekt. Sztem kicsit kicsi a képméret, de biztos az eredeti szkennméret ekkora.

letsgo:
Értem. Ez a emberek becsalása a fórumba az tényleg jó ötlet. Remélem bevállik, mert Ti már megtettétek amit lehet, most már az olvasókon múlik minden. Remélem nem csalódunk.

killjoy:

--- Idézet ---Csak őszintén azt nem tudom, hogy miért lett így?
--- Idézet vége ---
Az okok? Hát több is van:

1. Mivel egy egy fejezet KÉT képből áll és a teljes történet 38 fejezet, így elég nyögvenyelős lett volna a normál frissítésekkel megoldani a megjelenést, illetve azon a módon, ahogy a többi képregény megjelenik nem lett volna szerencsés a részeket külön-külön letöltetni. Így a frissítés és a kapcsolattartás/visszajelzések kezelése is sokkal egyszerűbb. (Bevallom, ha én most saját oldalt csinálnék, akkor nem vacakolnék semmilyen csilli-villi dologgal, egyszerűen csak kitennék egy fórumot, ahova mehetnek az új képregények és így talán (sőt csupa nagybetűvel: TALÁN) egy-két emberrel többen szólnának hozzá a munkámhoz.)

2. Legalább azokat, akiket érdekel a Rex Mundi világa mindenképpen behozzuk a fórumba

3. Aki veszi a fáradtságot és bejön letölteni a képregényt, az AZONNAL láthatja mások véleményét is a történetről. Ez is lehet egy motiváció arra, hogy valaki írjon véleményt. (Akár pozitív, akár negatív az a vélemény!!!)

Mindig sírunk, hogy a kutya sem foglalkozik a fórumon történő visszajelzéssel, de amíg a képregény és a kapcsolódó fórum teljesen külön vannak, addig ez sajnos nem is fog változni.

letsgo:
Én is írok egy kicsit:
Szerintem jó ez a képregény fórumosdi. Csak őszintén azt nem tudom, hogy miért lett így? Nem azért mondom, mert rossz lenne, hanem csak szimplán kiváncsiságból.

killjoy:
Rex Mundi - Brother Matthew - 1-3. fejezet

Egyébként Regnar kérdésére válaszolva: nem kell mindig megnyitogatni a képeket, ha Flashgettel akarod szedni, akkor minden kép alatt ott az URL, tehát egy "Minden letöltése Flashgettel"-lel is leszedhetők az oldalak.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése