HálóZsák fórumok > OFF topik
Apró - adok/veszek/cserélek/ingyen elvihető ;)
balumalu68:
Sziasztok!
Keresem a Batman 12,13,19,20,21,24,25.számát.
Csak újszerű állapotban érdekelne.
Ezen kvűl Marvel extra:23,24.számát szintén újszerű állapotban .
balumalu68@gmail.com
scaurus:
Zöld Lámpás - A kezdet titka (Chartaphilus) - (jelképes, hogy legalább egy gombóc ára kijöjjön...) 150,-Ft.
Plusz posta.
tomcsi80:
Eladó
Képregények:
Pókember- A film, Mindörökké Batman, Fazekas Attila: Botond I., Alfa magazin: 89 június, Star Wars: 16, 17 (2db), 33, 34, 35
Külföldi képregények: olasz Pókember, görög Pókember, német Daredevil-Batman közös kaland, német Superman-Batman
Sport és futballmagazinok:
Sztársport IX. évfolyam 46. szám ( 2006. november 15-21) (poszterek: Juninho Pernambucano, Andrij Sevchenko, Fernando Torres, Javier Saviola, Marija Sarapova) 500ft, Képes sport V. évfolyam 13. szám ( 2007. március 28- április 3) (poszterek: Valencia, Oliver Kahn, AC Milan, Steven Gerrard, Zinedine Zidane, Lewis Hamilton) 500ft, 6:3 futballmagazin 2005. október (poszter: Ronaldinho)
Matricás albumok:
Egyéb matricás albumok: Állatok a ház körül, Sebesség, Klónok háborúja, Focis matricás albumok: France 98, South Africa 2010.
Könyvek:
Star Wars könyvek:
Új rend (Vallhallás)
Sötét oldal (Vallhallás)
Az erő bajnokai (Vallhallás)
A Birodalom örökösei (Vallhallás)
Sötét erők ébredése (Vallhallás)
A múlt kísértete (Lap-ics)
A jővő látomása (Lap-ics)
Darth Vader kesztyűje
A jedik elveszett városa
Küldetés Yoda hegyéről
A sötét oldal prófétái
Az új lázadás
Kirajzás
Túlélők keresése
Egyéb könyvek:
Steve Jackson és Ian Livingstone: Titán
Dave Morris: Tini Nindzsa Teknőcök - Dinoszaurusztelep
Dave Morris: Tini Nindzsa Teknőcök - Hatlövetűek és dobócsillagok
Alan Dean Foster: Nyolcadik utas a halál
Alan Dean Foster: A bolygó neve: halál
A. C. Crispin - Kathleen O'Malley: Feltámad a halál
Marc Cerasini: Alien vs. Predator
Christian Rosenkrautz: Jeruzsálem pusztulása
Star Wars TPB:
Classic Star Wars: The rebel storm
Akit érdekel az írjon a tomcsi80@freemail.hu-ra
scaurus:
Kösz!
A helyzet az, hogy nem "kell", hogy eladjam őket, így csak ezért most nem akarok regisztrálni a facebook-ra.
(Csak egy kis hely/rendcsinálás lett volna a cél, de elférni elférnek, illetve az eladási árukra sincs égető szükségem.)
Az eredeti árakat a listaárból kalkuláltam, aztán revideáltam, hogy én magam mennyit adnék használtan értük.
Ha az általam látogatott fórumok törzsközönségből ennyiért nincs rájuk érdeklődő, akkor megmaradnak.
Ennyi. ;)
Balakin:
Scaurus: van egy képregényes eladós csoport facebook-on, én mindenemet ott szoktam eladni, lehet érdemes lenne próbálkoznod ott is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése