HálóZsák fórumok > OFF topik

Apró - adok/veszek/cserélek/ingyen elvihető ;)

<< < (74/113) > >>

KiD:
Igen, sejtettem, hogy a többségnek újabb Gurujai, meg Kbyte-jai lesznek... :\

Nekem a TF-s Vox megvan, de lefotózni tudnám csak.

Genzo:

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2010. Január 18., 18:59:47 ---Akkor ezek szerint a Vox fórumán senki sem tudott segíteni Genzo?

--- Idézet vége ---

sajnos nem :( még novemberben kiirtam oda, hogy mi kellene, de válasz semmi. gondoltam teszek egy próbát itt is, hátha szerencsém lesz :)

Ben Reilly:
Akkor ezek szerint a Vox fórumán senki sem tudott segíteni Genzo?

Genzo:
engem a Vox Mozimagazin régebbi számai érdekelnének elektronikus formában. 2009 áprilistól vannak csak meg a számok. A legfontosabbak az alábbi számok lennének:
2003.május (Mátrix Reloaded boritón)
2006. július (Karib tenger kalózai 2 boritó)
2007. július (Transformers boritó)
2009. január (Gerard Butler boritó)

akinek valamelyik megvan, jó lenne ha el tudná küldeni. előre is kösz :)

--- Idézetet írta: Wearwolfff - 2010. Január 18., 01:35:30 ---Ha már itt tartunk, keresnék valamilyen magyar nyelvű Actionscript 2 könyvet elektronikus formában. De ne legyen olyan száraz olvasmány. És az XML 24 óra alatt címűt is. Darabolt pdf előnyben, de bármi jöhet.

Kösz.

--- Idézet vége ---
olyat találtam, hogy XML Lépésről lépésre , és ActionScript 3.0 a gyakorlatban . Ha ezek is megfelelnek, akkor elintézzük  ;)

Wearwolfff:

--- Idézetet írta: KiD - 2010. Január 16., 19:21:49 ---Keresem az 576 Kbyte magazin számait, 98-as évjárat és az előtt.
Most hogy így gondolkodok rajta, ugyanez PC Guruval...

--- Idézet vége ---

Na igen Guruból nekem is csak későbbiek vannak, na és persze lemezek nélkül:
2000/4, 2001/6-7, 2002/10-12, 2003/1+4+6+8, 2005/2

Ha már itt tartunk, keresnék valamilyen magyar nyelvű Actionscript 2 könyvet elektronikus formában. De ne legyen olyan száraz olvasmány. És az XML 24 óra alatt címűt is. Darabolt pdf előnyben, de bármi jöhet.

Kösz.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése