HálóZsák fórumok > OFF topik
Apró - adok/veszek/cserélek/ingyen elvihető ;)
zozi56:
Van egy gyakorlatilag bontatlan Unreal Tournament 3-am PC-re. Eladom vagy elcserélem képregényekre. Ilyen:
gabo:
Eladó Sailor Moon képregények 24 db, és a Sailor Moon Zsebképregény 7 db, A.I a videolány 4 db, valamint VOX Mozimagazin 1-158-as száma. Ha valakit érdekel írjon privátot, vagy e-mailt! Az árban megegyezünk.
Pádi:
Scott Pilgrim #1-2. kiváló állapotban eladó.
Darabja 1250 forintért.
Gabe:
Szeretném elpaszolni a Spawn collection #1 TPB-t (SC). (first printing, ha ez számít valakinek)
Árat nem akarok írni, mert körülnéztem a neten, és (szvsz) elég magas áron adják, de szerintem annyiért úgysem tudnám elpasszolni. (pedig jó lenne ;D )
Linkek:
-Spawn.com
-Amazon
-Milehigh Comics
Állapot: ki sem lett olvasvasva, és végig fóliában volt tartva, szóval újszerű. Ha valakit érdekel, írjon egy árat, és meglátjuk. Természetesen a linkelt oldalakon szereplő árak (szerintem) "kissé" magasak, úgyhogy ne azokból induljatok ki. Én még annó 5k-ért szereztem be, úgyhogy e körüli összeg már okés lenne részemről. Több ajánlat esetén a magasabb nyer.
Átvétel: csak személyesen, mert nem bízom a postában. Budapesten, belvárosban szinte bármelyik nap le tudjuk bonyolítani a dolgot. Garancia: megnézed, nem tetszik, nem viszed. Ha van kérdés, akkor írjatok ide, vagy PM-be.
Ben Reilly:
Én köszönöm, hogy megszabadítasz tőle.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése